ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Τα σταυρουδάκια του Βορίδη και τα συγχαρητήρια Οικονόμου

ΒΙΝΤΕΟ

Από νωρίς το πρωί έχει ξεκινήσει ο «ιερός πόλεμος» του ΣΚΑΪ για την παρουσίαση της συμφωνίας Τσίπρα – Ιερώνυμου, που ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης.
Την παρέμβαση των ιερωμένων, κάποιοι από τους οποίους έκαναν λόγο για «ανένδοτο» κατά της ιστορικής συμφωνίας με αιχμή τη μισθοδοσία των κληρικών,..
συμπλήρωσε εξαιρετικά ο Μάκης Βορίδης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του σταθμού «Σήμερα».
Ο γαλάζιος βουλευτής δεν θα μπορούσε να λείψει από το πάνελ που έχει αυτή τη θεματολογία ενώ προσάρμοσε ακόμα και τη… γραβάτα του σε αυτή. Όπως επισήμανε η Μαρία Αναστασοπούλου η γραβάτα αυτή «δεν είναι καθόλου τυχαία» και πώς θα μπορούσε άλλωστε: είναι γεμάτη… σταυρούς.
«Μπράβο, συγχαρητήρια» (;) σχολίασε ο Δημήτρης Οικονόμου, ενώ ο Βορίδης απέρριψε τους ισχυρισμούς περί σημειολογίας και είπε πως απλώς του αρέσει αυτή η γραβάτα. Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ επανήλθε και επισήμανε αυτό που σκεφτόμασταν κι εμείς: «ναι, καλά…».
Δείτε το απόσπασμα:



Υπενθυμίζεται ότι ο Βορίδης είχε δηλώσει πως... «δεν θα μπορούμε να βάλουμε φάτνη, δεν θα μπορούμε να γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα δημόσια» σε τοποθέτηση του για το ίδιο θέμα, αλλά ο Γ. Αμυράς του Ποταμιού, επίσης καλεσμένος στο «Σήμερα», έβαλε το θέμα στη πραγματική του βάση σημειώνοντας ότι η ουσία είναι σε άλλους σταυρούς.
- πηγή: neaselida.gr