ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Επέκταση ωραρίου και νέα παιδίατρος στον ΕΔΟΕΑΠ

Η Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ έχοντας ως μέλημα την ολοκληρωμένη φροντίδα υγείας των παιδιών και με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας, ικανοποιεί ένα χρόνιο αίτημά τους, εντάσσοντας από την Πέμπτη 15/11/2018 στο ιατρικό δυναμικό του Οργανισμού την κα Σταυρούλα Χαρώνη, Παιδίατρο με εξειδίκευση στη Νεογνολογία, επεκτείνοντας έτσι τη λειτουργία του.. Παιδιατρικού Τμήματος. Στο Παιδιατρικό Ιατρείο εξετάζονται παιδιά έως 16 ετών. Καλύπτεται όλο το φάσμα των ιατρικών υπηρεσιών στον τομέα της παιδιατρικής τόσο σε επίπεδο διάγνωσης και θεραπείας των νοσημάτων όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο, στοχεύοντας στην πρόληψη αλλά και στην αποτελεσματική αντιμετώπισή τους ενώ επιπλέον, διενεργείται τακτικός εμβολιασμός και χορηγούνται πιστοποιητικά υγείας κατόπιν κλινικής εξέτασης.
  • Η Παιδίατρος κα Σταυρούλα Χαρώνη, θα εξετάζει παιδιά ,νεογνά και βρέφη των ασφαλισμένων μας Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως 14:00 και θα παρέχει επιπλέον, οδηγίες μητρικού θηλασμού και συμβουλευτική γαλουχίας και φροντίδας νεογνών.
  • Ο Παιδίατρος κ. Γεώργιος Μουστάκας που διανύει μια μακρόχρονη περίοδο επιτυχημένης συνεργασίας με τον Οργανισμό, εξετάζει τους μικρούς ασφαλισμένους μας Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 14:00 έως 19:00
Το Παιδιατρικό Ιατρείο λειτουργεί στον 1ο όροφο του κτιρίου του ΕΔΟΕΑΠ στην οδό Σισίνη 18 & Ηριδανού σε ένα χώρο ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο για τα παιδιά των ασφαλισμένων μας. Για την επίσκεψη στους παιδιάτρους δεν απαιτείται ραντεβού. Για κάθε διευκρίνιση ή συμπληρωματική πληροφορία μπορείτε να καλείτε τη Γραμματεία Παιδιάτρου από τις 09.00-19.00 στο τηλ. 2107264749.