ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Δήμος Βερύκιος: Δεν φεύγω από τον Alpha! (δις)

Μετα την εξαγορά του Alpha από τους Βαρδινογιάννηδες υπήρξε έντονη φημολογία περί αποχώρησης του Δήμου Βερύκιου. Ο ίδιος, που φυσικά στο διάδοχο σχήμα δεν θα μπορεί να είναι αντιπρόεδρος, διέψευσε τις φήμες περί αποχώρησής του από τον όμιλο.
***
Μάλιστα χθες το πρωί μέσα από την εκπομπή της Τσιμτσιλή έκανε και πλάκα καθώς, υπό τους ήχους..
ελικοπτέρου που δήθεν ερχόταν να τον πάρει, φώναζε:.. Δεν φεύγω από τον Alpha, δεν φεύγω από τον Alpha!
***
Στη φωτογραφία επάνω ο Δήμος Βερύκιος και η διευθύντρια ειδήσεων του STAR Μάρα Ζαχαρέα τον περασμένο Απρίλιο στα γραφεία της Κηφισιάς όπου ο αντιπρόεδρος ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του STAR, όταν και είχε επισημοποιηθεί η κοινή πορεία των δυο καναλιών
 ***
Μετά από 9 χρόνια αποχώρησε από το gazzetta.gr ο Δήμος Μπουλούκος και όπως ο ίδιος έγραψε στο fb έκλεισε ένας σπουδαίος επαγγελματικός κύκλος στη ζωή του. Ο δημοσιογράφος ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους και συνεργάτες και φυσικά την ιδιοκτησία του site: «Φεύγω γεμάτος όμορφες αναμνήσεις και μοναδικές εμπειρίες. Πάμε γι΄ άλλα!»
****
Αντιπροσωπεία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ), αποτελούμενη από τον πρόεδρο Χρήστο Μπόνη, τον αντιπρόεδρο Ορέστη Παναγιώτου και τα μέλη Μάριο Λώλο και Χριστίνα Ζαχοπούλου, συναντήθηκε χθες, μετά από αίτημα της ΕΦΕ, με τον υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρη Κρέτσο, με κύριο θέμα τα άμεσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φωτορεπόρτερ στη χώρα μας.
****
Για μία ακόμη χρονιά ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας θα «ταξιδέψει» σε όλο τον κόσμο μέσα από την εικόνα που μεταδίδει η ΕΡΤ. Η ΕΡΤ συνώνυμη με την τεχνογνωσία, την επάρκεια και την τεράστια εμπειρία των ανθρώπων της, προσφέρει την τηλεοπτική κάλυψη του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, αλλά και των παράλληλων εκδηλώσεων.