ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Αυτήν την Κυριακή έχει ντέρμπι

Αυτήν την Κυριακή έχει ντέρμπι, άρα αυτήν την Κυριακή δεν… ξεκολλάμε από τον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μονομαχούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη 10η αγωνιστική της Σουπερ Λιγκ και η κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας σε βάζει στο γήπεδο. Από νωρίς όλα θα κινούνται στο ρυθμό του ντέρμπι και οι Αλέξης Σπυρόπουλος – Άρης Ασβεστάς θα σε προετοιμάσουν για τη μεγάλη βραδιά. Στις 19:30 τη σκυτάλη..
θα πάρει ο Νίκος Σταματέλος για την περιγραφή του αγώνα και μετά θα αρχίσει η… παρέλαση!
***
H Formula 1 επιστρέφει στην πατρίδα των Σένα, Φιτιπάλντι, Πικέ και άλλων μεγάλων πιλότων του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ στον πλανήτη, για το Γκραν Πρι της Βραζιλίας στην πίστα του Ιντερλάγκος. Το Γκραν Πρι της Βραζιλίας θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:00, από τις συχνότητες της ΕΡΤ2 και της ΕΡΤHD, καθώς και από το ert.gr. Τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου θα μεταδοθούν μαγνητοσκοπημένα στις 18:00. Στην περιγραφή και στο σχολιασμό του αγώνα, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου.
***
Το θέατρο επιστρέφει στην ΕΡΤ και η «Ραδιοτηλεόραση» κυκλοφορεί, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018, με αφιέρωμα στις θεατρικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές που εντάσσονται στο πρόγραμμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, με σπάνιες παραστάσεις και κορυφαίους συντελεστές. Στο 43ο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για την ιστορική εκπομπή «Το θέατρο της Δευτέρας», που άφησε τη δική της πολιτισμική σφραγίδα στην ελληνική τηλεόραση, και επιστρέφει στην ΕΡΤ2, κάθε Δευτέρα στις 20:30.
***
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, το ραδιόφωνο της ΕΡΤ που απευθύνεται στους Έλληνες όπου γης, με όχημα τη διάδοση, τη στήριξη, και την προβολή της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού, εντάσσει στο πρόγραμμά της αφιερωματικά δίλεπτα ποίησης.  Η αρχή γίνεται τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, με ποιήματα του σπουδαίου ποιητή και στιχουργού Άλκη Αλκαίου. Ερμηνεύει ο ηθοποιός Αυγουστίνος Ρεμούνδος. Πρωτότυπη μουσική σύνθεση και μουσική επιμέλεια από τη Μαρία Ρεμπούτσικα. «Ο ποιητής της εβδομάδας» θα μεταδίδεται ώρα Ελλάδας: 12.00, 16.00, 01.00 και 04.00.