ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Ψυχίατρος και ψυχολόγος στον ΕΔΟΕΑΠ

Tον ψυχίατρο Εμμανουήλ Κατσίκα και την ψυχολόγο Mαρία Παπανδρέου εντάσσει στο δυναμικό του ο ΕΔΟΕΑΠ από τη Δευτέρα 12/11/2018 ενώ ήδη έχει διανύσει έναν επιτυχημένο κύκλο συνεργασίας με την παιδοψυχίατρο Νίκη-Μαρία Βουδούρη.
Στην προσπάθεια εξασφάλισης υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου για όλους τους ασφαλισμένους,..
η Διοίκηση του Οργανισμού δομεί ένα σύγχρονο τμήμα φροντίδας ψυχικής υγείας,  αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα ανάπτυξης των απαραίτητων δομών πρωτοβαθμιας φροντίδας καθώς και πολιτικών προαγωγής της ψυχικής υγείας,

  • Ο ψυχίατρος Εμμανουήλ Κατσίκας, θα εξετάζει ασφαλισμένους άνω των 18 ετών και θα δέχεται με ραντεβού κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 13.00-18.00 και κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή 08.30-13.30.
  • Η ψυχολόγος Μαρία Παπανδρέου, θα δέχεται με ραντεβού κάθε Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή από 09:00-14:00 και κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 14:00 – 19:00.
Σε όλες τις περιπτώσεις θα ορίζεται η πρώτη διαγνωστική επίσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνεται αξιολόγηση του προβλήματος, πλάνο υποστήριξης και θα καθορίζεται ο κύκλος θεραπείας . Η ψυχολογική υποστήριξη παρέχεται σε ένα πλαίσιο απόλυτης εμπιστευτικότητας και εχεμύθειας. Η προσέγγιση της θεραπείας γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες του ασθενούς.
  • Η Παιδοψυχίατρος δέχεται με ραντεβού κάθε Δευτέρα από 09.00 -14.00 και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από 13.00-18.00, τους γονείς με τα παιδιά τους, προκειμένου να αξιολογήσει ειδικές θεραπείες (όπως λογοθεραπείες, εργοθεραπείες, ατομικές ή ομαδικές ψυχοθεραπείες, συμβουλευτική γονέων) που αφορούν σε διαταραχές των παιδιών-προστατευόμενων μελών του Οργανισμού βρεφονηπιακής και εφηβικής ηλικίας.
Επισημαίνεται ότι, πάντοτε στα ραντεβού με την Παιδοψυχίατρο ο ασφαλισμένος θα πρέπει να έχει μαζί του γνωματεύσεις /σχετικές εξετάσεις του παιδιού του, ενώ για την πρώτη επίσκεψη θα πρέπει απαραιτήτως να παρευρίσκεται και το παιδί για το οποίο ζητούνται οι θεραπείες.
Τα γραφεία του ψυχιάτρου, της παιδοψυχιάτρου και της ψυχολόγου βρίσκονται στο παλαιό κτίριο του ΕΔΟΕΑΠ επί της οδού Ορμινίου 38.
Για τα ραντεβού σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα Ηλ.ραντεβού στη γραμμή 15315 από τις 08.00-17.00, καθώς επίσης και στο τηλέφωνο 210 7264700 επιλογή 1 και 2, για κάθε διευκρίνιση ή συμπληρωματική πληροφορία.