ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

«Η άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη» στην ΕΡΤ1

Το φαινόμενο της ανόδου της ακροδεξιάς στην Ευρώπη θα βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης, στην εκπομπή «Η Επόμενη Μέρα» με τη Μαρία Κονταξή και τον Γιάννη Δάρρα, σήμερα Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 23:00 στην ΕΡΤ1. Στο στούντιο, επιστήμονες αναλύουν το φαινόμενο, ενώ θα υπάρχουν και ζωντανές συνδέσεις με μεγάλες..
ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
***
Με το πρώτο μέρος ενός διμερούς αφιερώματος στα άτομα με αναπηρίες, κάνει έναρξη ο νέος κύκλος της εκπομπής «Roads» με τον Πάνο Χαρίτο, την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1. Ιστορίες πόνου και αγωνίας, αλλά και μαρτυρίες δύναμης και μεγαλείου ψυχής στο διμερές αφιέρωμα με τίτλο «Μια πόλη ανάπηρη» του νέου κύκλου της εκπομπής «Roads».
***
Τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 βγαίνει «στον αέρα» το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, του ραδιοφωνικού σταθμού της ΕΡΤ που απευθύνεται στους Έλληνες της Διασποράς. Με ειδικές εκπομπές επικεντρωμένες στα νέα των Ελλήνων της Διασποράς, που αποτελούν πλέον το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, η Φωνή της Ελλάδας ανοίγει τα μικρόφωνα στους απανταχού Έλληνες, και γίνεται η δική τους Φωνή, μεταφέροντας τα προσωπικά βιώματα, τα προβλήματα, αλλά και τα όνειρα τους, από κάθε γωνιά της Γης.