ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Η βραδιά του Σρόιτερ

H βραδιά του Αντώνη Σρόιτερ απόψε στην τηλεόραση. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha (αυτόν που εξαγόρασαν οι Βαρδινογιάννηδες) φιλοξενεί στο στούντιο ζωντανάτον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ενώ τα μεσάνυχτα στην εκπομπή «Αυτοψία» έχει την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου η οποία μιλάει για τις τραγωδίες με τις πλημμύρες στη..
Μάνδρα και την πυρκαγιά στο Μάτι.
Κάποιοι ερμήνευσαν τις παρουσίες - συνεντεύξεις Τσίπρα και Δούρου ως άνοιγμα του Alpha στην κυβέρνηση, αναφέροντας πως επιβεβαιώνεται η θεωρία ότι στο Star θα ανατεθεί ο ρόλος του «κακού μπάτσου»...
H συνέντευξη Τσίπρα, στον Alpha ξεκίνησε με την ερώτηση τί αλλάζει με τη συμφωνία που ανακοίνωσαν από κοινού με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο . «Αλλάζουν πάρα πολλά», απάντησε ο πρωθυπουργός και αφού έκανε σύντομη ιστορική αναδρομή, επανέλαβε ότι με την έξοδο των 10.000 κληρικών από το Δημόσιο ανοίγει ο δρόμος για 10.000 προσλήψεις στο Δημόσιο.
Σχετικά με το τη φράση Πολάκη «να μπουν κάποιοι στη φυλακή» ο Τσίπρας δήλωσε ξεκάθαρα: «Το 1/3 του δημόσιου χρέους οφείλεται στα σκάνδαλα του τομέα της υγείας. Δεν πρέπει να τιμωρηθούν; Πρέπει να δοθεί το μήνυμα ότι στη χώρα υπάρχουν νόμοι. Φαίνεται ότι στον τομέα της υγείας θα καθίσουν πολλοί. Αν το δόγμα Πολάκη είναι η εφαρμογή του νόμου, τότε προσχωρώ σ΄αυτό το δόγμα. δεν υπάρχει ατιμωρησία σ' αυτό τον τόπο. δεν υπάρχει από την πλευρά μας και δεν είπα ποτέ τίποτα πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη».