ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Ανεβασμένη η Στάη - Μακράν ο Σρόιτερ

Aνεβασμένο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV με τη συνέντευξη του τέως υπουργού Εξωτερικων Νίκου Κοτζιά. Το δελτίο με την Ελλη Στάη σημείωσε μέσο όρο 7,8% στο σύνολο του κοινού και 5,3% στο νεανικό κοινό. Την ίδια ώρα, το δελτίο του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ έκανε 23% στο νεανικό κοινό και 23,2% στο σύνολο του κοινού.
***
Επιστρέφει ο Γρ. Αρναούτογλου..
στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 με βραδινή εκπομπή. Οπως είπε ο Δ. Ουγγαρέζος στην εκπομπή «Πρωινό», ο Αρναούτογλου ξεκινά το βραδινό του show ή στις 19 ή στις 26 Νοεμβρίου. Μαζί του θα είναι οι «Wixers» Φάνης Λαμπρόπουλος, Θανάσης Πασσάς και Νικόλας Ράπτης σε ένα show πλήρως ανανεωμένο.
***
Ένα βήμα πιο κοντά στο Open φέρεται να είναι ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1 δέχθηκε προτάσεις από δύο κανάλια. Ο Κανάκης δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον Δημήτρη Κοντομηνά για τον Alpha, ενώ κρούση υπήρξε και από το Open, όπου το περιβάλλον φέρεται πιο πρόσφορο λόγω και της καλής σχέσης του Κανάκη με τον Τζόνι Καλημέρη.
***
Αντιμέτωπη με την κατηγορία του ξεπλύματος μαύρου χρήματος βρίσκεται η τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή. Το συγκεκριμένο αδίκημα φέρεται να είναι «απόρροια» της υπόθεσης φοροδιαφυγής ύψους 1 εκατ. ευρώ, στην οποία είχε εμπλακεί η τραγουδίστρια, που στο μεταξύ όμως δικαιώθηκε στα διοικητικά δικαστήρια, τα οποία της διέγραψαν πρόστιμο ύψους 900.000 ευρώ.
***
Αντίδραση του ΕΣΡ για τη μετάδοση του προγράμματος του Mega από τις συνδρομητικές πλατφόρμες. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ραδιοτηλεοπτική Αρχή ζητάει μέσα σε διάστημα 5 ημερών να παρουσιάσουν οι εταιρείες με βάση ποια απόφαση ή διάταξη νόμου πραγματοποιούν τη μετάδοση, με δεδομένη την απόφαση του ΕΣΡ, όπως και του ΣτΕ, για τη διακοπή του σήματος.