ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Ο Λιάγκας «καίει» τις προτάσεις του ΑΝΤ1...

Σε έναν υπόγειο πόλεμο νεύρων εξελίσσεται το «σίριαλ» μεταξύ ΑΝΤ1 και Γιώργου Λιάγκα, με τον παρουσιαστή – σε αυτήν τη φάση, να κερδίζει στα σημεία! Αφού θεωρητικά πλέον ο χρόνος απο ‘δω και πέρα μετράει αντίστροφα και άρα υπέρ του.
Είναι η ώρα που ο Γιώργος Λιάγκας αρχίζει να απορρίπτει τις προτάσεις του ΑΝΤ1 για την ακρίβεια να τις «καίει» όπως συνέβη στην.. περίπτωση της παρουσίασης του Big Brother… Και κατά κάποιον τρόπο να παίρνει το αίμα του πίσω, μετά τον «πάγο» που του έβαλε το κανάλι.
Στην ουσία όμως είναι ένας πόλεμος φθοράς που βλάπτει και τις δυο πλευρές όσο η ασυνεννοησία και η έλλειψη επικοινωνίας κυριαρχούν.
Με άλλα λόγια ο ΑΝΤ1 άφησε το πρόβλημα να εξελιχθεί, προκαλώντας χάσμα που δύσκολα γεφυρώνεται αφού εξάντλησε την τιμωρητική του διάθεση απέναντι στον παρουσιαστή.
Ο τελευταίος έχοντας αποδεχθεί το «πάγωμα» που του επέβαλε το κανάλι, δεν έχει πια να χάσει τίποτα και περιμένει το χρόνο να περάσει για να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο του...

- πηγή: enimerosi24.gr