ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Τι τρέχει με τα σάιτ της Alter Ego;

Τα Νέα και το Βήμα έχουν ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια με τη φθορά που υπέστησαν στον ΔΟΛ και με την αναγκαστική ιδιοκτησιακή αλλαγή –την οποία ακολούθησαν και άλλες εσωτερικές αλλαγές–, αλλά δεν παύουν να είναι εφημερίδες που, ανεξαρτήτως γραμμής και πολιτικής, έχουν δημοσιογραφικό κύρος. Και αυτό προκύπτει από την παρακολούθηση της επικαιρότητας, την ειδησεογραφία, τις κατά καιρούς..
αποκλειστικότητες κ.λπ.
Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τα σάιτ του Οργανισμού που είχαν αποδυναμωθεί επί των ημερών Ψυχάρη και δεν ήταν αυτό που ταιριάζει στα μεγάλα ονόματα που κουβαλούν.
Και σήμερα, όμως, οι ιστοσελίδες των δυο εφημερίδων δεν δικαιολογούν ό,τι αντιπροσωπεύουν διαδικτυακά. Ανάμεσα σε άλλα, υπάρχουν χοντρά λάθη στη Γλώσσα, πράγμα που συνέβαινε και παλιότερα, όταν το Βήμα έγραφε για τη… σωρό, και όχι τη σορό, του Ριχάρδου Γ΄ τον Μάιο του 2014.
-  από κείμενο του Harddog υπό τον τίτλο «Με χρονοκαθυστέρηση tanea.gr» / διαβάστε τη συνέχεια για την απαξίωση των σάιτ της Alter Ego στο harddog-sport ΕΔΩ