ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Πότε πληρωνόμαστε;

Ενα φαινόμενο της άνοστης εποχής: εκδότες που δεν πληρώνουν το προσωπικό τους, που κλαίγονται και φωνάζουν πως αυτή είναι η κύρια δουλειά τους και από αυτήν τα βγάζουν πέρα, που χρωστούν αθροιστικά εκατομμύρια, ζουν σαν αυτοκράτορες, έχουν τα χρήματά τους σε οφσορ και  κυκλοφορούν με μαύρα πολυτελή τζιπ και τρώνε σούσι στα πιο ακριβά εστιατόρια των Νοτίων Προαστείων υπο το..
άγρυπνο βλέμμα των φρουρών τους.
Οταν τολμήσει και τους ρωτήσει κάποιος "πότε πληρωνόμαστε;", δυο τινά θα συμβούν: θα κατηγορηθεί - πρώτον - ο έχων την απορια, οτι δυναμιτίζει το κλίμα και ξεσηκώνει και τους άλλους εργαζόμενους! Θα ειδοποιηθεί - δεύτερον - το λογιστήριο να του ετοιμάσει "όσα είναι να παίρνει" αυτός ο «αντιδραστικός γκρινιάρης» για να μας αδειάσει το συντομότερο την γωνιά.
Κι όλα αυτά για να μην στενοχωριέται το "αφεντικό" και να χαίρεται τα όσα εισπράττει απο πωλήσεις και διαφημίσεις χωρίς να αγχώνεται.
Το δράμα της σύγχρονης δημοσιογραφίας...
Θ.Ζ.