ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

"Bραβείο «Πινόκιο» στoν Φιλελεύθερο"

Ο Θ. Μαυρίδης, τα παιδιά με τις κρατικές χορηγίες και η απάντηση του υπουργείου

«Εχουν πλάκα τα παιδιά των fake news. Καταλαβαίνουμε την αγωνία τους. Θα την καταλάβουν και οι αναγνώστες τους οταν βγουν οι… χορηγίες δημοσίων οργανισμών. Ο λόγος για κατι απίθανα sites, που παίρνουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ απο το κράτος για να βρίζουν τους…
αντιπάλους του καθεστώτος». Αυτό έγραψε ο εκδότης του «Φιλελεύθερου» Θανάσης Μαυρίδης στη στήλη του και άμεση υπήρξε η αντίδραση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης που... απένειμε το Bραβείο «Πινόκιο» στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος». Αναλυτικά του πουργέιο ΨΗΠΤΕ σε ανακοίνωσή του αναφέρει:.

«Με παραπλανητικά δημοσιεύματα, τα οποία διεκδικούν επάξια το βραβείο «Πινόκιο», η εφημερίδα Φιλελεύθερος παρουσιάζει την ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης να μοιράζει -κατά το δοκούν- εκατομμύρια ευρώ ως διαφημιστική δαπάνη, μέσω φορέων του στενού και ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Με δεδομένο το αναληθές του δημοσιεύματος, καλούμε τους συντάκτες των ευφάνταστων αυτών σεναρίων να αποταθούν στους Περιφερειάρχες και τους Δημάρχους της χώρας –και κυρίως σε όσους πρόσκεινται στην Αξιωματική Αντιπολίτευση- καθώς και στους επικεφαλής των φορέων που καταρτίζουν τα προγράμματα διαφημιστικής προβολής τους, ώστε να ενημερωθούν αν έχει υπάρξει παρέμβαση ή οποιαδήποτε εμπλοκή του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ στον καθορισμό του περιεχομένου των προγραμμάτων αυτών.
Το Υπουργείο ΨΗΠΤΕ δεν έχει να κρύψει τίποτα.
Οι «γυψοσανίδες», τα κρυφά δωμάτια, τα χαριστικά κονδύλια μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ ας αναζητηθούν σε άλλες κυβερνήσεις.»