ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Αθλια επίθεση Φωτήλα κατά Αχτσιόγλου

Το σεξιστικό σχόλιο στον ΣΚΑΪ και οι αντιδράσεις - ΒΙΝΤΕΟ

«Η άθλια προσωπική επίθεση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσωνα Φωτήλα, κατά της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι», εκχυδαΐζει τον πολιτικό διάλογο και τη δημόσια αντιπαράθεση». Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα..
από το σεξιστικό σχόλιο έκανε μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ο Ι. Φωτήλας, ο οποίος... στηλίτευσε τις ενδυματολογικές επιλογές της Έφης Αχτσιόγλου.
Ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Από το αμπέχωνο και την υψωμένη γροθιά πέρασε στο ψηλοτάκουνο και το ταγέρ».
Το σχόλιο Φωτήλα ενόχλησε την παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου η οποία ανέφερε «Καλά αυτό έχει σημασία τώρα κύριε Φωτήλα;». Όταν ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Ανδρέας Πετρόπουλος, που βρισκόταν στο πάνελ, αντέδρασε στα λόγια του βουλευτή της Ν.Δ., ο Ιάσων Φωτήλας του απάντησε: «Εσείς αισθάνεστε την ανάγκη να την υπερασπιστείτε;». Η Αναστασοπούλου επανήλθε στο θέμα αναφέροντας: «Αισθάνομαι εγώ την ανάγκη να την υπερασπιστώ ως γυναίκα. Δεν είναι κακά τα ψιλοτάκουνα κύριε Φωτήλα».
 Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του επισημαίνει: «Όταν εκλείπουν τα πολιτικά επιχειρήματα, ο βούρκος της χυδαιότητας δεν έχει πάτο. Η ανοχή του αρχηγού της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκη, σε πρακτικές τέτοιου είδους δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή. Γι' αυτό και υποχρεούται να λάβει άμεσα τα απαραίτητα μέτρα, αλλιώς είναι και ο ίδιος έκθετος και συνένοχος της χυδαιότητας».