ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Και ο διευθυντής του Βήματος για την καρέκλα της ΕΡΤ

Πολλά ονόματα έχουν αρχίσει να ακούγονται για την πλήρωση των θέσεων του Διευθύνοντος Συμβούλου και τις θέσεις δύο μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ. Ανάμεσά τους και αυτά του σκηνοθέτη Τάσου Μπιρσίμ και του πρώην διευθυντή του ραδιοσταθμού Flash, Πάνου Κολιοπάνου.
***
Αλλα ονόματα που «παίζουν» για..
την ΕΡΤ είναι και του διευθυντή του ΒΗΜΑΤΟΣ Αντώνη Καρακούση (φωτό), του παλαίμαχου Γιάννη Τζαννετάκου ενώ ακούγεται και το όνομα του δημοσιογράφου Γιώργου Αυγερόπουλου.
***
«Aγαπητός και αποτελεσματικός». Ετσι χαρακτηρίζουν οι συνάδελφοί του τον προϊστάμενο της διεύθυνσης στο Πρώτο Πρόγραμμα, Αλφόνσο Βιτάλη, ο οποίος έχει επωμιστεί και την ευθύνη στον ενημερωτικό τομέα (δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές εκπομπές) για όλα τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ.
***
Οι «Πλανόδιες Μουσικές» επιστρέφουν στη Ελληνική Ραδιοφωνία. Από αυτή τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, καθημερινά στις 11 το πρωί, ο Κώστας Θωμαΐδης στο Δεύτερο Πρόγραμμα θα επιλέγει «μουσικές και τραγούδια που μας ενώνουν με τις ιστορίες τους σε έναν κοινό μύθο».
***
Mε τη σειρά της και η Πόπη Βάγγερ από τις παλιότερες και πιο γνωστές παραγωγούς της ΕΡΑ επιστρέφει μετά από 2,5 χρόνια στις καθημερινές εκπομπές, 3 με 4 το μεσημέρι. Από τη Δευτέρα και αυτή.