ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Epsilon του Ιβάν Σαββίδη

Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο κανάλι Epsilon του Ιβάν Σαββίδη καθώς μέχρι χθες (13/2) δεν είχε καταβληθεί η μισθοδοσία του μηνός Ιανουαρίου 2018.
Οι εργαζόμενοι με επιστολή τους προς την ΕΣΗΕΑ ζήτησαν να πραγματοποιηθεί σήμερα (14/2)  τετράωρη στάση εργασίας αλλά η ΕΣΗΕΑ μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχε προχωρήσει σε καμία ενέργεια, άγνωστο για ποιο λόγο.
Οι ιθύνοντες του καναλιού ισχυρίζονται ότι η καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας έγινε για… τεχνικούς λόγους και ότι το ζήτημα θα λυθεί έως την ερχόμενη Παρασκευή (17/2).
Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους έδωσαν προθεσμία στη διοίκηση έως σήμερα (14/2) το απόγευμα στις 16:00 για να καταβληθούν οι οφειλόμενοι μισθοί καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα προχωρήσουν σε τετράωρη στάση εργασίας έως τις 20:00 το βράδυ με προοπτική κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Η κλιμάκωση περιλαμβάνει και εικοσιτετράωρη απεργία το ερχόμενο Σάββατο ενώ οι εργαζόμενοι ζητούν συνάντηση και με τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού.
Eν μέσω της μη καταβολής δεδουλευμένων ανακοινώθηκε χθες (13/2) η απόλυση του δημοσιογράφου Γιώργου Σφακιανάκη με την αιτιολογία ότι αυτό αποτελεί απόφαση του σταθμού.
 
- από ρεπορτάζ του Νίκου Καρούτζου (nkaroutzos@gmail.com) στο bankingnews (ολόκληρο ΕΔΩ)