ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Από το Μαξίμου, διευθυντής στην «Αυγή»

Χωρίς διευθυντή παραμένει η εφημερίδα Αυγή μετά την παραίτηση προ δύο εβδομάδων του Κωστή Νικολακάκου από τη θέση του διευθυντή. Την αποχώρησή του είχε ανακοινώσει στους εργαζόμενους ο ίδιος ο Νικολακάκος χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους της παραίτησής του.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, την προπερασμενη Παρασκευή η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ -και εν μέσω της κρίσης στο ρ/σ Στο Κόκκινο- ζήτησε από τον  Νικολακάκο να παραιτηθεί από τη θέση του διευθυντή. Μάλιστα του είπαν οτι έχει βρεθεί κι ο αντικαταστάτης του -που θα έρθει από το..
Μέγαρο Μαξίμου- και του ζήτησαν να παραμείνει στη θέση του μέχρις ότου έρθει ο νέος διευθυντής. Ο Κ. Νικολακάκος τους ευχαρίστησε και υπέβαλε πάραυτα την παραίτησή του για να τους διευκολύνει...
Για τη θέση του διευθυντή στην Αυγή, όπως είχαν γράψει ΕΔΩ οι zoornalistas, είχε ακουστεί και το όνομα του Άγγελου Τσέκερη (φωτογραφία) και όπως όλα δείχνουν ο διευθυντής Επικοινωνίας του Αλέξη Τσίπρα θα αφήσει το Μαξίμου για να εγκατασταθεί στην Αγίου Κωνσταντίνου.