ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Ποιον «φωτογράφισε» η Εστία;

Η Εστία «(…) εκφράζει την απορία για το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός αναγνωρίζει τον εαυτό του στο δημοσίευμά μας. Η απαίτησίς του να διευκρινίσουμε ότι δεν είναι αυτός, είναι εκ των ων ουκ άνευ».
 Έτσι απαντά η ιστορική εφημερίδα σε επιστολή του Ανδρέα Λοβέρδου από τις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται προκειμένου να συμμετάσχει ως μέλος Επιτροπής σε κοινοβουλευτική αποστολή στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ. Ο Α. Λοβέρδος στο οργισμένο κείμενό του, που δημοσιεύεται στο βασικό πρωτοσέλιδο θέμα της Εστίας, απειλεί με..
προσφυγή στη Δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Σας ζητώ να άρετε την συκοφαντική προσβολή στο πρόσωπό μου, ανακαλώντας, ζητώντας μου συγγνώμη για όσα γράφτηκαν στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σας».

Το προηγούμενο Σάββατο η Εστία είχε δημοσιεύσει αποκλειστικές πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες εντοπίστηκε στην Ελβετία μυστικός λογαριασμός πρώην υπουργού, που τον εμπλέκει με την υπόθεση Novartis.


- διαβάστε τη συνέχεια
 στο harddog-sport (ΕΔΩ)