ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Ολα τα μέσα για τη διαφήμιση στα Μέσα

Το αξίωμα είναι παλιό: όταν η Διαφήμιση κάνει παρέλαση, τα Μέσα στέκονται προσοχή και παρουσιάζουν όπλα. Αυτά συνέβαιναν πάντα, αλλά στα χρόνια της Κρίσης οι εφημερίδες, τα κανάλια, τα ραδιόφωνα και, πλέον, τα σάιτ, όχι μονό «βαράνε προσεχές» αλλά κάνουν και ρεβεράντζες. Στη μάχη «Όλα-για-τη-ρεκλάμα», τα Μέσα έχουν ρίξει τους πρωτοκλασάτους δημοσιογράφους τους, σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και τους διευθυντές ή ιδιοκτήτες τους. Ποια δεοντολογία; Προέχουν η επιβίωση, η ζωή, οι θέσεις εργασίας,.. η ΔΟΥΛΕΙΑ. Ο Νίκος Χατζηνικολάου παραδέχτηκε με ειλικρίνεια, από ραδιοφώνου, ότι μετέχει στο κυνήγι της διαφήμισης για όλα τα Μέσα του Real Group και αυτό, είπε, περιλαμβάνεται στις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη δουλειά του.
Ραδιοφωνικοί παραγωγοί στη διάρκεια των εκπομπών τους διαφημίζουν με θέρμη προϊόντα, προτρέποντας για την αγορά τους (κάποιες φορές σαν να είναι πλασιέ που προσπαθούν να πείσουν) και σε τηλεοπτικά προγράμματα γίνεται «τοποθέτηση προϊόντων».
- διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέχεια στο harddog-sport ΕΔΩ