ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Δημοσιογράφος - παρουσιαστής υποψήφιος(;) με τη ΝΔ στις Κυκλάδες

Δίνει το «παρών» σε πίτες και χοροεσπερίδες της ΝΔ

Για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες και από τη στιγμή που η παράταξη του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει την εικόνα της εν δυνάμει κυβέρνησης, είναι εύλογο να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από μνηστήρες που διεκδικούν μια θέση στη λίστα των υποψηφίων. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί κι έχουν γραφτεί διάφορα ονόματα προσώπων που είτε εξετάζουν, είτε έχουν εκφράσει δημόσια την πρόθεσή τους να πολιτευτούν στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Ένα από τα ονόματα είναι αυτό του γνωστού δημοσιογράφου και παρουσιαστή..
με καταβολές από την Σύρο, Βαγγέλη Περρή. Μπορεί να προξενεί εντύπωση σε κάποιους, ωστόσο, με βάση τα σημερινά δεδομένα, οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων ο Βαγγέλης Περρής είναι πολύ σοβαρές. Και παλαιότερα είχε ακουστεί το όνομα Περρή, ωστόσο, το τωρινό κλίμα δείχνει να είναι πολύ πιο ώριμο κάτι που προκύπτει από διάφορες συγκυρίες. 
Το πρώτο αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι οι φιλικές σχέσεις που διατηρεί ο Βαγγέλης Περρής με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Θα πρέπει, ακόμη, να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι η επιχειρηματική δραστηριοποίηση που έχει αναπτύξει ο Περρής στην Σύρο τα τελευταία χρόνια, τον έχει φέρει πιο κοντά στην τοπική κοινωνία, καθώς βρίσκεται στο νησί ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Σε όλα τα παραπάνω ας προστεθεί και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ίδιου του κ. Περρή για υποψηφιότητα στις Κυκλάδες. Σε ένα τέτοιο συμπέρασμα μπορεί να καταλήξει κάποιος ακόμη κι από κάποια απλά γεγονότα. Για παράδειγμα, δεν είναι τυχαίο που τα δύο τελευταία χρόνια ο Περρής δίνει το παρών σε εκδηλώσεις κομματικού χαρακτήρα, όπως η κοπή της βασιλόπιτας και η ετήσια χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ Κυκλάδων.
- πηγή: cyclades24