ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Ξέσπασε ο Αντώναρος: Δεν επιτρέπω στον Μητσοτάκη...

- Λάβρος κατά του προέδρου
- «Αντικαταστατική η διαγραφή μου»

Aπό τους δημοσιογράφους και τα μέσα ενημερωσης έμαθε τη διαγραφή του από τη ΝΔ ο Ευάγγελος Αντώναρος (τον έφαγε ο «δοτός αντιπρόεδρος -δείτε ΕΔΩ) που κάνει λόγο για κατάφωρη παραβίαση αρχών, αξιών και καταστατικών διατάξεων του κόμματος. 
Το στέλεχος της ΝΔ και εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Καραμανλή, δήλωσε ότι η απόφαση Μητσοτάκη είναι αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη εφ όσον δεν τηρήθηκαν οι.. προβλεπόμενες διαδικασίες.
Ο Αντώναρος εγκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την απόφασή του και τον καλεί «να δώσει οδηγίες για την άμεση διακοπή των διαρροών με συκοφαντικό περιέχομενο που διακινούνται από εντεταλμένα κομματικά στελέχη» σε βάρος του στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης.
"Η ιστορία μου και η μεγάλη διαδρομή μου στη παράταξη και στα κυβερνητικά της σχήματα είναι γνωστές. Και δεν επιτρέπω σε κανένα και φυσικά ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να τις θέτει σε οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτηση - με κανένα πρόσχημα και για κανένα ευκαιριακό σχεδιασμό. Ολοι γνωριζόμαστε καλά σ αυτόν τον τόπο. Θα επανέλθω όταν ενημερωθώ για τη σταση του κ. Μητσοτάκη." αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Ευάγγελος Αντώναρος