ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Αν ήμουν ο Κυριάκος κι εγώ θα τον διέγραφα!

 O Mάνος Αντώναρος γράφει στο sdna για τον αδερφό του Ευάγγελο και τη διαγραφή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη (ΕΔΩ). Παραθέτουμε τα 5 υστερόγραφα του κειμένου:

ΥΓ1. Τον καμαρώνω γιατι μπήκε πλουσιότερος στην πολιτική και βγήκε (;) φτωχότερος. Και επειδή ποτέ δεν πρόδωσε τον Αρχηγό του…ενώ θα μπορούσε.
ΥΓ2. Μεχρι προχθες ό,τι και να λεγε ολοι πίστευαν οτι μετέφερε σκέψεις του Καραμανλή. Ο αδελφός μου το διέψευδε κάθε.. τρεις και λίγο. Τριχες! Οσο το διέψευδε τοσο το επικύρωνε. Τωρα ειναι η στιγμή του να διαψεύσει όσους δεν πίστευαν τη διαψευση του.
ΥΓ3. Επιβεβαιώνω ότι τον έβλεπε συχνά πυκνά ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στο σπίτι του στην Πολιτεία…. Νεαρός δημοσιογράφος τεράστιου γερμανικού συγκροτήματος… Ελληνας… Εχει σημασία αυτο και ο Εθνάρχης ήξερε… Τον θυμαμαι 25αρη ναρχεται απο την Πολιτεία… πάντα ξαναμμενος… δεν μας είπε ο πούστης ποτέ λεξη τι του'πε ο Καραμανλής. Οταν δηλώνει λοιπόν καραμανλικός έχει καθε δικαίωμα να το κάνει… δεν το κάνει λόγω αξιώματος η κάποιας αλλης επιδερμικής σκέψης.
ΥΓ4. Αν ήμουν ο Κυριάκος κι εγώ θα τον διέγραφα.
ΥΓ5. Ειναι ομως ο μεγάλος μου αδελφός με τα σωστά του και τα λάθη του. Πριν μιλήσει ξερω τι θα πει.... μιλαμε την γλώσσα του κοινού dna. Εχω να προτείνω μιας και το "Πατριδα-Θρησκεία-Οικογένεια" ειναι πολύ στα up του...να αφήσουμε λιγακι στην ησυχία τους την Πατρίδα και τη Θρησκεία που κάνουν ετσι κι αλλιώς τζιζ και να ασχοληθούμε λιγάκι σοβαρά με το "Οικογένεια". Ναι θα τον ειχα διαγράψει σαν Κυριάκος...ποτέ όμως ως Μάνος.