ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Ο Κύρτσος αποκαλεί Συριζοτρόλ τον Αντώναρο!

Μύλος στη ΝΔ - Aναταράξεις λόγω Novartis

Αναταράξεις στη ΝΔ προκαλεί το σκάνδαλο Novartis μετά και την διαγραφή Αντώναρου (τον έφαγε ο «δοτός αντιπρόεδρος» Αδωνης Γεωργιάδης -δείτε ΕΔΩ ) και την σκληρή απάντηση του πρώην εκπροσώπου της κυβέρνησης Καραμανλή, στον Κυριάκο Μητσοτάκη (δείτε ΕΔΩ)
Πηγές της ΝΔ, τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τόνιζαν τα εξής: «Είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος, την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια, να παίζουν προσωπικά παιχνίδια, αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας».
  Ο Ευάγγελος Αντώναρος αφού ξέσπασε κατά Μητσοτάκη..
("Η ιστορία μου και η μεγάλη διαδρομή μου στη παράταξη και στα κυβερνητικά της σχήματα είναι γνωστές. Και δεν επιτρέπω σε κανένα και φυσικά ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να τις θέτει σε οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτηση") ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook μία φωτογραφία με τον Κώστα Καραμανλή, χωρίς να τη συνοδεύσει από κάποιο σχόλιο...
Την ίδια ώρα δριμύτατη επίθεση, μέσω Twitter, εξαπέλυσε στον Ευάγγελο Αντώναρο ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος. Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Σε βολεμένο Συριζοτρόλ εξελίχθηκε ο Αντώναρος.Αναδείχθηκε από ΝΔ και μετά εντάχθηκε στην Ευρ. Τρ. Επενδύσεων με 10000 καθαρά το μήνα.Το έριξε στη λάσπη κατά της ΝΔ που τον προώθησε προσποιούμενος τη "φωνή"του Καραμανλή. Και κλάμα για τη διαγραφή του οι Συριζαίοι του διαδικτύου».
Επίσης, η διαγραφείσα από τη ΝΔ και ανεξάρτητη -πλέον- βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα έκανε μια ανάρτηση με νόημα μετά την είδηση της διαγραφής του Ευάγγελου Αντώναρου.
«Σας συστήνω την Γάτα μου. Σαββατοκύριακο,φίλοι μου. Από Δευτέρα τα δύσκολα. Κι όπως μου λέει η γάτα μου- πολλά ξέρει ο ποντικός μα πιο πολλά ο Γάτος,.. Χαλαρά», έγραψε στο Twitter η βουλευτής που είχε διαγραφεί από τη ΝΔ μετά από δηλώσεις της υπέρ του Πάνου Καμμένου ενώ προχθες είχε γράψει στο fb:
«Ο Πολιτικός κόσμος οφείλει να συμβάλλει στην διαλεύκανση του σκανδάλου της Novartis το οποίο,είναι διεθνές,ζημίωσε το Δημόσιο συμφέρον και η ζημιά πρέπει να αναζητηθεί εις ολόκληρον. Ο θόρυβος των πολιτικών δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες».
 O Ευάγγελος Αντώναρος έκανε γνωστό ότι έστειλε γραπτό μήνυμα στον Γραμματέα κ. Λευτέρη Αυγενάκη με το οποίο τον καλεί να συγκαλέσει εγκύρως και βάσει των σχετικών καταστατικών διατάξεων τα αρμόδια όργανα του κόμματος. «Μέχρις ότου συμβεί αυτό θεωρώ την δια του τύπου ανακοινωθείσα "διαγραφη" μου ακυρη, ανυπόστατη και αντικαταστατική» επισημαίνει ο Αντώναρος.