ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Documento: Διπλάσιο τιράζ, διπλάσια κυκλοφορία με Novartis

Mε διπλάσιο τιράζ σε Αθήνα και επαρχία, κυκλοφόρησε η κυριακάτικη εφημερίδα Documento  και αύξησε σημαντικά την κυκλοφορία της, με τις εκτιμήσεις να την υπολογίζουν σε περισσότερα από 25.000 φύλλα.
Η εφημερίδα κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τίτλο «Η Novartis σχεδίαζε με το “Harvard Project” και οι υπουργοί εκτελούσαν» και όπως αναφέρει σε σχετικό..
σημείωμα δικαιώθηκε και από τους αναγνώστες για τις διαχρονικές αποκαλύψεις της σχετικά με το θέμα.
****
Συνάντηση με την υπουργό Έφη Αχτσιόγλου ζητάει η Ένωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων στα πλαίσια της κινητοποίησης του σωματείου έξω από το υπουργείο, την Πέμπτη 15/02 και ώρα 18:30. Οι εργαζόμενοι ζητούν από την υπουργό να τους ενημερώσει -μεταξύ πολλών άλλων- και για τις ενέργειες του υπουργείου, σχετικά με την υπόθεση της «μεταβίβασης επιχείρησης» από την «Ευρώπη» στην «Άργος» δεδομένου ότι οι εκδότες κάνουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους, «τσακίζοντας» παράλληλα τα δικαιώματα των εργαζομένων.
 ****
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς και ο βουλευτής και τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ Μάκης Βορίδης, είναι καλεσμένοι του Πάνου Χαρίτου στην εκπομπή «FOCUS», την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 22:30 στην ΕΡΤ1.
Στο επίκεντρο της συζήτησης, οι εξελίξεις για την υπόθεση Novartis και η πολιτική αντιπαράθεση. Στην εκπομπή και οι δημοσιογράφοι Τάσος Παππάς και Αρης Ραβανός.
****
Αποστολή στην Αλβανία πραγματοποιούν το βράδυ της Τρίτης οι «Ιστορίες» με τους Αλέξη Παπαχελά, Σία Κοσιώνη, Παύλο Τσίμα και Τάσο Τέλλογλου. Ο τελευταίος ταξιδεύει στην Αλβανία, λίγο μετά την απόφαση της αλβανικής κυβέρνησης για τον εντοπισμό, την εκταφή, ταυτοποίηση και ταφή των οστών των Ελλήνων στρατιωτών που έπεσαν στο αλβανικό έδαφος κατά τη διάρκεια του ελληνο-ιταλικού πολέμου το 1940-41.
*****
«Μέσα, Πόλις, Αγορά: Δημοσιογραφία και Επικοινωνία στην Ψηφιακή Εποχή» είναι το αντικείμενο του φετινού διεθνούς συνεδρίου AMIRetreat2018. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2018, σε συνεργασία του Advanced Media Institute (AMI), του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΜΠΣ) «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) και του Εργαστηρίου Σπουδών κι Εφαρμοσμένων Ερευνών του Université Toulouse III - Paul Sabatier.