ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

13 μέρες έξω από του Βαρδινογιάννη

Στήριξη κι αλληλεγγύη από το ΕΚΑ στους απλήρωτους του Mega

Για 13η ημέρα βρίσκονται οι απλήρωτοι εργαζόμενοι (κυρίως τεχνικοί) του τηλεοπτικού σταθμού Μega, έξω από τις εγκαταστάσεις της Motor Oil, όπου και τα γραφεία του βασικού μετόχου Γιάννη Βαρδινογιάννη. Σημειώνεται ότι χθες υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους (δείτε ΕΔΩ).
Την ίδια ώρα το Εργατικό Κέντρο Αθήνας εκφράζει τη στήριξη και την αλληλεγγύη του στον δίκαιο αγώνα που δίνουν τα τελευταία δύο χρόνια οι εργαζόμενοι στο..
MEGA, διεκδικώντας το αυτονόητο, αφού εδώ και 18 μήνες παραμένουν απλήρωτοι.
Τον αγώνα για τα αυτονόητα, για την αξιοπρέπεια, για την καταβολή των δεδουλευμένων τους, για την ίδια τους τη ζωή, τον δίνουν καθημερινά μέσα στο κτήριο του σταθμού στη Μεσογείων, κρατώντας το MEGA ανοιχτό, και κατασκηνώνοντας τις τελευταίες ημέρες έξω από το κτήριο της MOTOR OIL στην Κηφισίας, ιδιοκτησίας ενός εκ των μεγαλομετόχων.
Με τις καρδιές τους γεμάτες ελπίδα, και παρά τις άδειες τσέπες τους, συνεχίζουν να κρατούν το MEGA ζωντανό γεμίζοντας τους λογαριασμούς του σταθμού με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
Το ΕΚΑ καλεί την Κυβέρνηση και τους ισχυρούς μετόχους να δώσουν ένα τέλος στον εμπαιγμό των συναδέλφων εργαζομένων στο MEGA. Οι ανθρώπινες αντοχές έχουν όρια όπως και η αδιαφορία. Κρίνεται η επιβίωση των εργαζομένων και των οικογενειών τους, και στον αγώνα αυτόν το ΕΚΑ είναι συμπαραστάτης.