ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Πολάκης εναντίον Κοτρώτσου

Τι προσάπτει στον δημοσιογράφο ο υπουργός Υγείας
- Τι σχολίασε ο Αδωνης

Με τον δημοσιογραφο Σεραφείμ Κοτρώτσο τα έβαλε ο αν. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.
Αφορμή ήταν τα όσα διημείφθησαν στην εκπομπή της ΕΡΤ «Η επόμενη Μέρα» με καλεσμένο τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή για το σκάνδαλο της Novartis και σχολιαστές την Μαριάννα Πυργιώτη, τον Κ. Αρβανίτη, τη Νικόλ Λειβαδάρη, τον Γ. Χουλαδάκη κ.α.
Σχετικά με τον παρουσιαστή - συντονιστή της εκπομπής Σεραφείμ Κοτρώτσο, ο Παύλος Πολάκης έγραψε στο fb αργά το βράδυ της Δευτέρας:
Σεραφείμ Κοτρώτσο το οτι σε μια ώρα εκπομπή μεχρι στιγμης για το θέμα Νοβάρτις η απορία σου είναι γιατι δεν κλήθηκε ο Φρουζης χωρις να ακουστεί μια στιγμή το όνομα Αδωνις Γεωργιάδης ...
έχει μήπως να κανει με το οτι το 2014 πήρες ΕΣΥ ο ίδιος καμια πενηνταπενταρια χιλιάδες ευρω διαφημιςτικη δαπάνη απο το ΚΕΕΛΠΝΟ;;; (μπορει και παραπάνω αλλα δε θυμάμαι καλά αυτή τη στιγμή)

Ενα σκάνδαλο που κόστισε οσο ενα μνημόνιο και κανεις μια εκπομπή χλιαρό μπουρδουκλωμα και -βοηθούσης της Πυργιώτη- ιπτάμενα νομικίστικα συννεφάκια.
Ο Αδωνης Γεωργιάδης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και μέσω Twitter σχολίασε την ανάρτηση Πολάκη:
«Αγαπητέ Σεραφείμ Κοτρώτσο, σε παρακαλώ όταν κάνεις εκπομπή να αναφέρεις ανά 5’ το όνομά μου....αλλιώς ο Υπουργός θα σε μαλώσει και ως γνωστός αυτοί δεν έχουν πρόβλημα να σε διώξουν από την ΕΡΤ. Αναλογίσου όμως τι είδους ανθρώπους στηρίζεις τόσο καιρό και πού πάνε τη χώρα μας».