ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν στην ΕΡΤ1 και την ΕΡΤHD

Την τιτανομαχία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου «Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν», στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 21:45.
Ειδικότερα, η ποδοσφαιρική πανδαισία αρχίζει στις 21:10 με την εκπομπή της ΕΡΤ1, «CHAMPIONS ΕΡΤ – PRE GAME», με τον Πέτρο Μαυρογιαννίδη και καλεσμένο τον Αντώνη Νικοπολίδη, όπου οι φίλαθλοι θα μάθουν όλα.. τα τελευταία νέα από τα στρατόπεδα των αντίπαλων ομάδων, λίγο πριν από την αναμέτρησή τους.
Στις 21:45, οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr  τον αγώνα «Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν», που θα διεξαχθεί στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης. Τον αγώνα περιγράφουν ο Βασίλης Μπακόπουλος και ο Γιάννης Σαντοριναίος.
Αμέσως μετά τη λήξη, ακολουθεί η εκπομπή «CHAMPIONS EΡΤ – POST GAME», με πλούσιο ρεπορτάζ και τον απόηχο του μεγάλου αγώνα. Η βραδιά συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με εκτενή στιγμιότυπα από τη σπουδαία αναμέτρηση «Πόρτο – Λίβερπουλ», σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη.