ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Η δημοσιογράφος Ελενα Φυντανίδου και ο σύζυγός της απαντούν για τη Novartis

Τι λένε για την εταιρεία PRESTIGE - «Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται»

Μέσω δήλωσης από την PRESTIGE Επικοινωνία Μ.Ε.Π.Ε. απάντησε η δημοσιογράφος Ελενα Φυντανίδου και ο σύζυγός της, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Θεολόγος Παναγιωτίδης για την υπόθεση Novartis.
Το όνομα της Έλενας Φυντανίδου, όσο και του συζύγου της, ως φυσικών πρόσωπων, αλλά και το όνομα της εταιρείας PRESTIGE ενεπλάκησαν σε..
κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη». Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως Φυντανίδου και Παναγιωτίδης είναι στη διάθεση της Εισαγγελέως Διαφθοράς που προΐσταται της υποθέσεως NOVARTIS και ότι προτίθενται να καταθέσουν όλα τα σχετικά με την υπόθεση έγγραφα, που αφορούν τους ίδιους και την εταιρεία PRESTIGE Επικοινωνία Μ.Ε.Π.Ε.
Παράλληλα μεσω της ανακοίνωσης γνωστοποιούν πως τις επόμενες ημέρες θα καταθέσουν έγκληση και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία κατά του μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος με το αναγραφόμενο όνομα «Μάξιμος Σαράφης».
Αναλυτικά το  πλήρες κείμενο της δήλωσης έχει ως εξής:

"Όπως ίσως γνωρίζετε, τόσο το όνομα της συζύγου μου Έλενας Φυντανίδου, όσο και το δικό μου, ως φυσικά πρόσωπα, αλλά και το όνομα της εταιρείας PRESTIGE Επικοινωνία Μ.Ε.Π.Ε. όπου είμαι ο νόμιμος εκπρόσωπος και διαχειριστής, ενεπλάκησαν σε κατάθεση μάρτυρα στην υπόθεση NOVARTIS.
Αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιήσουμε δυστυχώς μια κοινότυπη επικοινωνιακά φράση, αλλά εδώ τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι: «Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται».
Για να διευκολύνουμε λοιπόν το δύσκολο έργο της Δικαιοσύνης σε αυτή την υπόθεση, αλλά και για να αποκαταστήσουμε το τεκμήριο της αθωότητας για τα φυσικά πρόσωπα Έλενα Φυντανίδου και Θεολόγος Παναγιωτίδης και το νομικό πρόσωπο PRESTIGE Επικοινωνία Μ.Ε.Π.Ε., που τόσο βάναυσα επλήγησαν την τελευταία εβδομάδα, δηλώνουμε ότι είμαστε στη διάθεση της Εισαγγελέως Διαφθοράς που προΐσταται της υποθέσεως NOVARTIS και προτιθέμεθα να καταθέσουμε όλα τα σχετικά με την υπόθεση έγγραφα, που αφορούν εμάς και την PRESTIGE Επικοινωνία Μ.Ε.Π.Ε.
Έτσι και καθώς οι εμπορικές σχέσεις μεταξύ NOVARTIS ΕΛΛΑΣ και PRESTIGE Επικοινωνία Μ.Ε.Π.Ε. αφορούσαν το χρονικό διάστημα Σεπτέμβριος 2011 έως Απρίλιος 2013, εξουσιοδοτήσαμε τον νομικό μας σύμβουλο να καταθέσει στην εισαγγελέα διαφθοράς τα παρακάτω στοιχεία:
  • Τεύχος Α.Ε. – Ε.Π.Ε. και Γενικού Εμπορικού Μητρώου 6979/21-7-2011, όπου έχει καταχωρηθεί η σύσταση της εταιρείας PRESTIGE Επικοινωνία Ε.Π.Ε.
  • Σύμβαση παροχής υπηρεσιών μεταξύ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΕΛΛΑΣ - PRESTIGE Επικοινωνία Ε.Π.Ε., 17/11/2011 – 16/5/2011, με δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης έως 16/11/2012.
  • Σύμβαση παροχής υπηρεσιών μεταξύ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΕΛΛΑΣ - PRESTIGE Επικοινωνία Ε.Π.Ε., από 4/12/2012 έως 31/5/2013
  • Καταγγελία της από 4/12/2012 σύμβασης παροχής υπηρεσιών από τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΕΛΛΑΣ, με ημερομηνία 27/3/2013
  • Υπολογιστικό φύλλο σε μορφή Excel, με λίστα των εκδοθέντων τιμολογίων παροχής υπηρεσιών από PRESTIGE Επικοινωνία Ε.Π.Ε. προς ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΕΛΛΑΣ, τις ημερομηνίες έκδοσής τους, την αιτιολογία τους και την ημερομηνία αποπληρωμής τους.
  • Αντίγραφα των τιμολογίων παροχής υπηρεσιών από PRESTIGE Επικοινωνία Ε.Π.Ε. προς ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΕΛΛΑΣ, καθ’ όλη τη διάρκεια συνεργασίας τους
  • Παρουσίαση στρατηγικής, πλάνου ενεργειών και χρονοδιαγράμματος προεκλογικής εκστρατείας του αντιπροέδρου της ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΕΛΛΑΣ για τις εκλογές του ΣΦΕΕ 2012, από τον Δ/ντη Επικοινωνίας της εταιρείας, με ημερομηνία Σεπτέμβριος 2011
  • Παραδοτέα της PRESTIGE Επικοινωνία Ε.Π.Ε. προς τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΕΛΛΑΣ για τις υπηρεσίες που προσέφερε η πρώτη προς τη δεύτερη, καθ’ όλη τη διάρκεια συνεργασίας τους
  • Ισολογισμοί PRESTIGE Επικοινωνία Ε.Π.Ε. 2012 (υπερ-δωδεκάμηνη χρήση) και 2013
  • Αναλυτικό λογιστικό καθολικό της εταιρείας PRESTIGE Επικοινωνία Ε.Π.Ε., για τη χρονική περίοδο από ιδρύσεως της εταιρείας μέχρι 31/12/2013
  • Αντίγραφα όλων των τιμολογίων πελατών και προμηθευτών για τη χρονική περίοδο από ιδρύσεως της εταιρείας μέχρι 31/12/2013
  • Αντίγραφα όλων των κινήσεων του τραπεζικού λογαριασμού της εταιρείας, για τη χρονική περίοδο από ιδρύσεως της εταιρείας μέχρι 31/12/2013
  • Αντίγραφα όλων των κινήσεων όλων των προσωπικών λογαριασμών των Θεολόγου Παναγιωτίδη και Ελένης Φυντανίδου, από 1/6/2011 έως 31/12/2013
  • Εκκαθαριστικά σημειώματα εφορίας Θεολόγου Παναγιωτίδη – Έλενας Φυντανίδου, 2012 – 2014 (αφορούν εισοδήματα 2011 – 2013)
Δηλώνουμε επίσης ότι είμαστε στη διάθεση των Δικαστικών Αρχών για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση.
Παράλληλα, μέσω του νομικού μας εκπροσώπου, τις επόμενες ημέρες θα καταθέσουμε έγκληση και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία κατά του μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος με το αναγραφόμενο όνομα «ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣ».
Τόσο η προσωπική, όσο και η επαγγελματική μας αξιοπιστία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά αυτές τις τελευταίες μέρες και γι’ αυτό κρίναμε με τη σύζυγό μου ότι είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση τη δική μας και της PRESTIGE Επικοινωνία Μ.Ε.Π.Ε., να προστατέψουμε το όνομά μας με κάθε νόμιμο τρόπο.

Για την PRESTIGE Επικοινωνία Μ.Ε.Π.Ε. Θεολόγος Παναγιωτίδης
Διευθύνων Σύμβουλος