ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Τι γύρευε ο Γερμανός στην 24 Media του Δ. Μάρη

Πολλά είναι τα ανοίγματα των Γερμανών στα ελληνικά ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα σε μια «προσπάθεια ενδυναμώσης» των επιχειρηματικών σχέσεων ελληνικών εταιρειών με γερμανικούς ομίλους. Μολις χθες είχαμε επίσκεψη του πρέβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, Γενς Πλότνερον, στον όμιλο της 24MEDIA.
Ο Πρέσβης της Γερμανίας ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του μιντιακού ομίλου του Δημήτρη Μάρη, συνομίλησε με τους εργαζομένους και δήλωσε.. εντυπωσιασμένος από την ανάπτυξη του συγκροτήματος και της σημαντικής θέσης που  κατάφερε να αποκτήσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
Κατά τη συνάντηση Πλότνερ με τον πρόεδρο του ομίλου 24MEDIA και πρόεδρο της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου Δημήτρη Μάρη, όπως γράφει το news247, συζητήθηκε μεταξύ άλλων το τοπίο της ψηφιακής ενημέρωσης στην Ελλάδα ενώ ο Δ. Μάρης έδωσε έμφαση  στον σημαντικό ρόλο που κατέχουν οι νέες τεχνολογίες στον όμιλο.
Στην συζήτηση συμμετείχαν ο Διευθύνων σύμβουλος της 24MEDIA Νίκος Πεφάνης και ο Διευθύνων σύμβουλος της 24MEDIA Holdings Σταύρος Δρακουλαράκος οι οποίοι και παρουσίασαν το αναπτυξιακό πλάνο του ομίλου στην εγχώρια και διεθνή αγορά.