ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Τα ραντεβού Καϊλή, oι παλαιοί πασόκοι και οι διαχωριστικές γραμμές


Διαχωριστικές γραµµές με τον ΣΥΡΙΖΑ αναζητούν το τελευταίο διάστημα στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς στο παρασκήνιο η συζήτηση περί ταύτισης των δύο κομμάτων τείνει να παγιωθεί προκαλώντας
δομική ζημιά στο ΠΑΣΟΚ. Οσοι συμφωνούν πως η συγκεκριμένη φήμη είναι καταστροφική για το κόμμα, προτείνουν σαφείς αποστάσεις από την Κουμουνδούρου με συγκεκριμένες αναφορές για τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Κάτι που κάνει η Ν.Δ., αλλά φαίνεται να έχει ξεχάσει το ΠΑΣΟΚ.
***
Οι προερχόµενοι πάντως από το ΠΑΣΟΚ, συριζαίοι, τρέφονται από τη συγκεκριμένη φήμη και καθόλου δεν τους πειράζει. Φάνηκε την Παρασκευή στην εξεταστική επιτροπή, όταν εμφανίστηκε με πατερίτσες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Τότε, Ραγκούσης, Τζάκρη και Τόλκας του ευχήθηκαν περαστικά με την προσφώνηση «πρόεδρε», που βγήκε αβίαστα από τα χείλη τους.
***
Αντίθετα, η Εύα Καϊλή είναι πιο απόμακρη και μιλάει πιο σκληρά για τον πρόεδρο του κόμματος. Οπως έμαθα, το προηγούμενο διάστημα η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε σειρά από ραντεβού με υποστηρικτές της στην Αθήνα. Η Εύα δεν ήταν φιλική έναντι της ηγεσίας του κόμματος, κινούμενη στη λογική πως δεν αντιλαμβάνεται τις επιθέσεις και την κόντρα που έχει ανοίξει μαζί της η Χαρ. Τρικούπη.