ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Νέα αμιγώς πολιτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου


Ετοιμη να βγει στον αέρα είναι η νέα τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο ερχομός της οποίας είχε προαναγγελθεί από τον ίδιο τον δημοσιογράφο μέσα από το «The 2Night Show». Την άλλη Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 23.00 θα κάνει πρεμιέρα το «Πρόσωπο με πρόσωπο», ένα ενημερωτικό talk show που θα προβάλλεται μέσα από τις συχνότητες του ΑΝΤ1.
«Συνεντεύξεις και συζητήσεις που θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις και σχόλια, στη δίνη της πολιτικής αντιπαράθεσης και των ραγδαίων οικονομικών εξελίξεων. Ποιος θα βγάλει τη χώρα από την κρίση; Τι θα γίνει με την ακρίβεια στην αγορά; Πώς θα περάσει ο δύσκολος χειμώνας, με τα αλλεπάλληλα προβλήματα στην ενέργεια; Ένα βήμα πριν από την προεκλογική περίοδο, ο Νίκος Χατζηνικολάου έρχεται «Πρόσωπο με πρόσωπο» με τον πρωθυπουργό, τους πολιτικούς Αρχηγούς και τους πρωταγωνιστές στο πολιτικό και οικονομικό προσκήνιο και παρασκήνιο», αναφέρει μεταξύ άλλων το κανάλι για τη νέα εκπομπή.