ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Βασίλη… άργησες!


Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα στο Twitter. Αυτή τη φορά, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, ξαναχτυπά με ένα ερώτημα: «Εδώ γιατί καθυστερούμε;» που συνοδεύεται από την είδηση: «τέθηκε εκτός νόμου Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας».
Αν και δεν τολμά να το πει ανοικτά, με αυτό τον τρόπο, ζητά ουσιαστικά να τεθεί το ΚΚΕ εκτός νόμου βάζοντας «φωτιά» στο διαδίκτυο.
Χρήστες του Twitter έσπευσαν να απαντήσουν στο αντικομμουνιστικό κρεσέντο Τσιάρτα. Αιχμηρό υπήρξε το σχόλιο του «Οδηγητή» που εμπεριέχει και λίγο από τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και τη μη πρόσκληση του πρώτη άσου της Ένωσης: «Σκεφτήκαμε να μπούμε στον κόπο να εξηγήσουμε στον @VasilisTsiartas γιατί το σύστημα "καθυστερεί" να ξεμπερδέψει με το ΚΚΕ, αλλά επειδή δε φημίζεται για την ταχύτητά του, μέχρι να απαντήσει, θα έχουν χτιστεί άλλα 5 γήπεδα στη Φιλαδέλφεια και θα είναι πάλι ακάλεστος...»