ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Δικαίωση για την Ελενα Ακρίτα - Απορρίφθηκε η αγωγή Μαρκογιαννάκη


Δικαιωμένη δηλώνει μέσω Facebook, η Έλενα Ακρίτα για την κατάληξη της αγωγής που είχε καταθέσει εναντίον της ο πρωην βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης για όσα έγραψε για την υπόθεση Γιακουμάκη απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο Χανίων.
Στην ανάρτησή της η Ελενα Ακρίτα αναφέρει:
"Κι εκεί που λες κουράστηκα, δεν πάει άλλο, έρχεται η σπάνια στιγμή που ο δημοσιογραφικός αγώνας δικαιώνεται και η αλήθεια λάμπει. Στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, το Πρωτοδικείο Χανίων απέρριψε την αγωγή 500.000 που είχε κάνει εναντίον μου ο πρώην βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Αισθάνομαι δικαιωμένη και χαρουμενη.
Ευχαριστώ ταπεινά τους γονείς του Βαγγέλη, κ. Ανδρέα Γιακουμάκη και κ. Μαρία Φρονιμάκη για τις ένορκες βεβαιώσεις τις οποίες αυτοβούλως έδωσαν χωρίς να τους το έχω ζητήσει, για να μην τους ταράξω περισσότερο. Ευχαριστώ θερμά την Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου που από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα στάθηκε στο πλευρό της αλήθειας και με την δική της ένορκη βεβαιωση στήριξε τον κοινό μας αγώνα για την Ελευθεροτυπία και την τήρηση της Δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Ευγνώμων."