ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Πέθανε η δημοσιογράφος Βάνα Κορομβόκη


Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Βασιλική (Βάνα) Κορομβόκη έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η ΕΣΗΕΑ. Η Βάνα Κορομβόκη γεννήθηκε το 1954 στο Καινούργιο Φθιώτιδας και σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στην Ουαλία. Μετέπειτα, συνέχισε τις σπουδές της με αντικείμενο τη δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Howard της Ουάσιγκτον.
Η πορεία της στη δημοσιογραφία ξεκίνησε το 1990 από την εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ». Συνέχισε τη σταδιοδρομία της στο Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης το 1996, ενώ παράλληλα εργαζόταν και στην εφημερίδα «ΝΙΚΗ», ως συντάκτρια του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ. Συνεργάστηκε, επίσης, με τα περιοδικά «ΕΝΑ», «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» και «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ», στον Ρ/Σ “Flash 9.61”, απασχολήθηκε στο Τμήμα Ειδήσεων της ΕΤ 2 και διετέλεσε Ειδική Σύμβουλος σε θέματα Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων στο Υπουργείο Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
Η Βάνα Κορομβόκη υπήρξε μια ευγενής και σεμνή συνάδελφος με καλλιέργεια πνεύματος και επαγγελματική επάρκεια. Το Διοικητικό Συμβούλιο την αποχαιρετά στο τελευταίο της ταξίδι.
Η κηδεία της Βάνας Κορομβόκη θα γίνει την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, από το Ι.Π. Αγ. Νικολάου στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.