ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Νέες εκπομπές στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ (για φιλάθλους και όχι μόνο)


Εκπομπές για φιλάθλους και όχι μόνο, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, εντάσσονται στο νέο πρόγραμμα της
ΕΡΑ Σπορ από αυτή την εβδομάδα και για τη νέα αγωνιστική σεζόν που μόλις
ξεκίνησε. 

Ιδιαίτερα ενισχυμένη είναι η βραδινή ζώνη με το «Τρίτο μάτι στην εξέδρα». Ο Λευτέρης Σαρελάκος και ο Δημήτρης Μώρος, καθημερινά από τις 24:00 έως τις 02:00, ανοίγουν τα μικρόφωνα για ποδοσφαιρικές και όχι μόνο συζητήσεις, με τους ακροατές. Μια ζώνη που διευρύνεται κάθε Σάββατο τα μεσάνυχτα και φτάνει έως τις 5 το πρωί της Κυριακής.  

Κάθε Παρασκευή, από τις 16:00 έως 17:00, ο Νίκος Γκομώλης μάς κρατάει συντροφιά με το «Αυστηρώς ακατάλληλο». Μια εκπομπή… αυστηρώς ακατάλληλη για όσους φορούν παρωπίδες και… χρωματιστά γυαλιά!  

Το «Σαββατιάτικο ξύπνημα» αναλαμβάνει από τις 06:00 έως τις 08:00, ο Λουκάς Λουκάς για να ξεκινήσουμε το σαββατοκύριακο… αθλητικά! Ακολουθεί το «Πρώτο θέμα» στις 10:00 (κάθε Σάββατο και Κυριακή) όπου οι ρεπόρτερ των μεγάλων ομάδων της Superleague έχουν την ευκαιρία να συζητούν τις εξελίξεις στα «στρατόπεδα» των 11αδων, λίγο πριν από τους αγώνες του διημέρου.

Κάθε Σάββατο στις 13:00, ο Πάρις Ποντίκας έρχεται με πολλά γκάζια και όλα τα νέα του αυτοκινήτου και το «Γκαράζ».  Στις 15:00 οι ακροατές θα ενημερώνονται για  όλες  τις εξελίξεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού από τον πλέον έμπειρο Άκη Παναγιωτόπουλο και την εκπομπή «Auto Moto».  Ο Άκης Παναγιωτόπουλος επιστρέφει στα μικρόφωνα της ΕΡΑ Σπορ κάθε Κυριακή στις 15:00 με καλεσμένους προσωπικότητες από όλους τους χώρους για να παρουσιάσει την εκπομπή τα «Πρόσωπα»

Τέλος, ένα σπουδαίο αφιέρωμα στους πρόσφυγες και τον αθλητισμό με αφορμή την επέτειο από τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή θα αρχίσει την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και για δέκα εβδομάδες την ίδια μέρα στις 13:00.  Η εκπομπή θα έχει τίτλο «Στα γήπεδα της Ιστορίας» και θα την παρουσιάζει ο Θωμάς Σίδερης