ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Tώρα μάλιστα!


Το ξέραμε εδώ και καιρό ότι ο Θοδωρής Κυριακού ετοιμάζει το ελληνικό Netflix. Το ξέραμε και απορούσαμε πως θα το στηρίξει, μιας και το υπάρχον υλικό του Antenna μπορεί να είναι μια χαρά..
αλλά δεν είναι αρκετό. Άσε που το μεγαλύτερο μέρος του το έχουν δει από δύο και τρεις φορές οι τηλεθεατές και οι τηλεθεάτριες της μαμάς πατρίδας. Κι ύστερα, έσκασε η μπόμπα:

«Ο διεθνής όμιλος media ΑΝΤΕΝΝΑ, με επενδύσεις και επιχειρηματική δραστηριότητα σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία, ήρθε σε συμφωνία με τη Sony Pictures Television για την απόκτηση των συνδρομητικών καναλιών και υπηρεσιών on demand των AXN, Sony, Viasat σε 12 χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης.
Η συμφωνία, που αφορά 12 χώρες και 22 κανάλια και καλύπτει έναν πληθυσμό που ξεπερνάει τα 100εκ., επιτρέπει στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ να ισχυροποιήσει τη θέση του ως ένας από τους δυναμικότερους ομίλους media της Ευρώπης και να επεκτείνει περαιτέρω το αποτύπωμά του στο μιντιακό τοπίο της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης. Τα νεοαποκτηθέντα κανάλια και οι υπηρεσίες on demand έχουν 90% διείσδυση με περισσότερους από 24εκ. συνδρομητές σε 12 χώρες: Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σλοβακία, Κροατία, Σερβία, Σλοβενία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βόρεια Μακεδονία και Μαυροβούνιο».

Τώρα μάλιστα! Τώρα αξίζει να πληρώσεις τον Καπουτζίδη για να σου γράψει σειρά αποκλειστικά και μόνο για την πλατφόρμα σου και να την εμφανίσεις έξι μήνες αργότερα στην «ελεύθερη» τηλεόραση. Τώρα μπορείς να στήσεις ένα εργαλείο τύπου Netflix, φουλ στο αποκλειστικό περιεχόμενο από τη διεθνή αγορά και να ζητήσεις μια συνδρομή πολύ λογική του τύπου δέκα ευρώ το μήνα. Και, βεβαίως, τώρα είσαι ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό που την καλόπιανε τη Sony και έστηνε προοπτικές συμμαχίας για το μέλλον μόνο και μόνο για να δει τον διεθνή κολοσσό να υπογράφει μαζί σου. Ένα βήμα τουλάχιστον, μη σου πω πέντε…

Xρήστος Ξανθάκης / medioΠΙΛΑΦΟ (newpost)