ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Μαρία η κόκκινη...


Σε σύμβολο αντίστασης στον... ΣΚΑΙ, έχει αναδειχθεί η Μαρία Αναστασοπούλου. Η δημοσιογράφος έχει επιλέξει να κάνει τον αντίλογο στην πρωινή εκπομπή του καναλιού που μοιράζεται με τον Δημήτρη Οικονόμου.
Η Μαρία Αναστασοπούλου εκφράζει τη διαφορετική γνώμη από αυτή που στηρίζει στην εκπομπή ο συμπαρουσιαστής της, αλλά και γενικότερα ο σταθμός.
Χθες την αποθέωσαν πάλι τα συριζαϊκά ΜΜΕ επειδή θύμισε στον Πορτοσάλτε ότι πρώτα λέει τις απόψεις του Μπογδάνου ναζιστικές και μετά λέει ότι δεν είπε τέτοιο πράγμα! Συγκεκριμένα σε ερώτηση του Οικονόμου αν χωράνε στη ΝΔ τέτοιες απόψεις ο Πορτοσάλτε απάντησε “Όχι! Τι ναζιστικές, είναι δυνατόν”; Και συμπλήρωσε ότι “ο Μπογδάνος εξέφρασε έναν αντικομμουνισμό, εμφυλιοπολεμικό, ο οποίος δεν ταιριάζει σε ένα κόμμα που κοιτάει μπροστά. Αλλά αυτό δεν είναι ναζιστικό, για να ξεχωρίζουμε. Είναι άλλο πράγμα το ναζιστικό, αυτό δεν είναι ναζιστικό”. Και κάπου εδώ παρεμβαίνει η Μαρία η κόκκινη για να του πει ότι πριν λίγο το είπε (το περί ναζιστικές ιδέες), για να απαντήσει ο Πορτοσάλτε “Όχι δεν είπα εγώ για ναζιστικές ιδέες”! Πήραν λοιπόν το βίντεο τα κόκκινα ΜΜΕ και το έκαναν viral!