ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Τα σχέδια Μαρινάκη για το νέο ενημερωτικό κανάλι - Ποιοι θα το τρέχουν


Πυρετώδης είναι η προετοιμασία στα στούντιο της Alter Ego για τη δημιουργία ενός αμιγώς ενημερωτικού καναλιού, που θα εκπέμπει διαδικτυακά, προσφέροντας ένα εναλλακτικό.. ειδησεογραφικό πρόγραμμα. Ο λόγος για το Οne TV του Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο θα στελεχώνεται από δημοσιογράφους που εργάζονται στα Μέσα του εφοπλιστή.
Ο νέος σταθμός θα έχει πλήρες πρόγραμμα και θα στηρίζεται κυρίως στην ενημέρωση, ενώ θα περιλαμβάνει κάποια ντοκιμαντέρ. Επί της ουσίας στήνεται ένα κανάλι στο
μοντέλο που είχε λειτουργήσει το Οne πριν ο εφοπλιστής αποκτήσει τo Mega. Ηδη έχει αρχίσει η σχετική προετοιμασία, με τους έχοντες την ευθύνη της συγκρότησης του προγράμματος να έχουν ξεκινήσει τις πρώτες συζητήσεις με παραγωγούς και δημοσιογράφους που θα συμμετάσχουν στο νέο εγχείρημα.
Οι γνωρίζοντες τους σχεδιασμούς κάνουν λόγο για ένα κανάλι που θα έχει συνεχή ροή ειδήσεων και πολλές ενημερωτικές εκπομπές. Σε πρώτη φάση, το Οne θα εκπέμψει διαδικτυακά, ενώ παράλληλα θα φιλοξενηθεί από τις πλατφόρμες τόσο της Nova όσο και της Cosmote TV. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πρώτη στιγμή που ενεπλάκη με τα τηλεοπτικά πράγματα είχε ως στόχο να δημιουργήσει και ένα «καθαρόαιμο» ενημερωτικό κανάλι, στα πρότυπα των τηλεοπτικών σταθμών που λειτουργούν σε Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ.
Μάλιστα, το αφεντικό της Alter Ego θεωρεί ότι υπάρχει χώρος για ένα τέτοιο κανάλι, βλέποντας μεταξύ των άλλων και την απήχηση που έχουν στο τηλεοπτικό κοινό οι σταθμοί που εμπέμπουν στην Αττική και ως επί το πλείστον προβάλλουν ενημερωτικές εκπομπές. Ανεξάρτητα από αυτό, ο κ. Μαρινάκης θέλει να ενισχύσει και την digital παρουσία της Alter Ego, με την προσθήκη στο «μπουκέτο» του ομίλου ενός νέου «προϊόντος», που δεν υπάρχει στον ανταγωνισμό. 
Ρόλο στη δημιουργία του Οne έχει ο έμπειρος δημοσιογράφος Ανδρέας Παναγόπουλος, αλλά και ο διευθυντής των διαδικτυακών Μέσων της Alter Ego, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος.