ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Έρχεται το «Βήμα του Λαού»


Ένα διαφορετικό talk show ετοιμάζεται να βγάλει στον αέρα το Kontra. Την ερχόμενη Κυριακή 10 Οκτωβρίου στις 23.00 θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Το Βήμα του Λαού», με παρουσιαστή τον.. Δημήτρη Χατζηνικόλα (φωτο) που με τη βοήθεια του -ευρέως διαδεδομένου από την πρώτη καραντίνα- Zoom θα δίνει τον λόγο με εικόνα και ήχο στους τηλεθεατές. Εκείνοι θα σχολιάζουν θέματα της επικαιρότητας και όσα βιώνουν στην καθημερινότητά τους, μαζί με δημοσιογράφους αλλά και πολιτικά πρόσωπα, που θα συνομιλούν μαζί τους.
«Το Kontra υλοποιεί μια πρωτοποριακή ιδέα για την Ελληνική τηλεόραση. Aνοίγει τις κάμερες και τα μικρόφωνα του και δίνει το βήμα στους πολίτες, δίνει βήμα σε εσάς! Συνδεθείτε με ZOOM και βγείτε στον αέρα του Kontra, στην ελεύθερη τηλεόραση που ανοίγει τις κάμερες και τα μικρόφωνα και δίνει βήμα στον λαό!», αναφέρει στο δελτίο τύπου του το κανάλι του ομίλου Κουρή.