ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

«Το Facebook είναι πιο αδύναμο απ’ ο,τι ξέραμε»


Ξεκινάει η Δευτερούλα, ξυπνάω αχάραγα γιατί έχουν μαστόρια οι από πάνω (πάντα τα μαστόρια ξεκινάνε τη δουλειά σε ώρα κοινής ησυχίας!), ανοίγω κομπιούτερ, μπαίνω στο δίκτυο, ποστάρω το.. γκραφίτι της ημέρας στο Φέηζμπο και στο Τουίτερ, φτιάχνω τσάι (δεν βγαίνει η μέρα δίχως τσάι), στέλνω το κείμενο της ημέρας στο Newpost, περιμένω να το δημοσιεύσουν για να το δουλέψω στα σόσιαλ, παίζω με τους γάτους, ποτίζω κάνω φυτό στο μπαλκόνι, νοικοκυραίος 100 %.
Κι έτσι περνάει η ώρα, φτάνει απόγευμα, λέω να ρίξω έναν ύπνο (είμαι υπναράς, το παραδέχομαι), κοιμάμαι με τον κόσμο όρθιο και ξυπνάω με τον κόσμο συντριμμένο:
Πέσανε το Φέηζμπο και το Ίσταγκρα!
Πρώτη αντίδραση:
Εντάξει, έχω τουήτερ, δεν θα μου λείψουν ο χαβαλές, ο καυγάς και το καυλάντισμα.
Δεύτερη αντίδραση:
Καλά στο τουήτερ τώρα όχι πάρτυ θα κάνουν, όλη νύχτα θα δουλεύει το χιούμαν ρισόρσις για να προσλάβει καινούριο κόσμο.
Τρίτη αντίδραση:
Και τι θα γίνουν όλοι αυτοί που δεν έχουν τουήτερ για χαβαλέ, καυγά και καυλάντισμα; Είμαστε σίγουροι ότι θα μπορεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες η αστυνομία δίχως τη σιδηρά χείρα του Χρυσοχοΐδη στο τιμόνι; Στη μάνικα, συγγνώμη!
Τέταρτη αντίδραση:
Κάτσε να πάμε στους New York Times να δούμε τι παίζεται. Τουλάχιστον από εκεί θα μάθουμε και κάτι παραπάνω πέρα απ’ το θρήνο της Ιωάννας Τούνη γιατί δεν μπορεί να κονεκτάρει με τους φανζ.
Πάω λοιπόν στους ΝΥTimes.
Κι έχουν δίπλα δίπλα το ρεπορτάζ για τα ντράβαλα του Φέηζμπο με τις εσωτερικές διαρροές για την πολιτική της εταιρείας όσον αφορά στο αντιεμβολιαστικό κίνημα και την είδηση για το σημερινό μπλακ άουτ. Ο τίτλος, μάλιστα, του πρώτου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον:
«Το Facebook είναι πιο αδύναμο απ’ ο,τι ξέραμε»
Και συμπληρώνει στον υπότιτλο:
«Οι καλύτερες μέρες της εταιρείας μάλλον έχουν παρέλθει».
Όπως θα έλεγε και ο Γιώργος Κουρής:
Γύρευε τι μαλακίες έχουν κάνει και θα τις πληρώσει ο κοσμάκης τώρα!

Xρήστος Ξανθάκης / medioΠΙΛΑΦΟ (newpost)