ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Σε υψηλόβαθμο πόστο στα κεντρικά της CVC στο Λονδίνο η κόρη του Μητσοτάκη


Λίγους μόλις μήνες μετά την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής που κατέστησε το κερδοσκοπικό fund κυρίαρχο της ελληνικής αγοράς σε ιδιωτική υγεία και ασφάλιση και παρά τις εντόνως εκπεφρασμένες.. ανησυχίες για φαινόμενο «καθετοποίησης» της αγοράς, αλλά και τις ενστάσεις στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, ο επενδυτικός κολοσσός CVC Capital Partners, με έδρα το Λουξεμβούργο, προσέλαβε σαν investors relation manager την κόρη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Σοφία, στα κεντρικά γραφεία της στο Λονδίνο.
Την πληροφορία διέρρευσε η παράταξη «Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία» του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής, που αναρωτιέται πόσο «ηθικό και δεοντολογικό» είναι «να προσλαμβάνει την κόρη του πρωθυπουργού που, μέσω του Τ.Χ.Σ., έδωσε την έγκριση για το ξεπούλημα της Εταιρίας μας, ένα hedge fund που την αγόρασε "κοψοχρονιά»"».
Η πληροφορία επιβεβαιώνεται πάντως και από την ίδια τη Σοφία Μητσοτάκη, μέσω του προφίλ της στον επαγγελματικό ιστότοπο Linkedin.
"Η ανακοίνωση της παράταξης «Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία» του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής:
Δώστε δουλειές στα "δικά" μας παιδιά
Συνάδελφοι,
Η CVC Capital Partners προσέλαβε σαν investors relation manager την κόρη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Σοφία, στα γραφεία της στο Λονδίνο.
Νόμιμο ναι, ηθικό και δεοντολογικό όμως;
Το να επενδύει στη χώρα μας ένα hedge fund που αγόρασε κοψοχρονιά την Εταιρία μας και να προσλαμβάνει την κόρη του πρωθυπουργού που, μέσω του Τ.Χ.Σ., έδωσε την έγκριση για το ξεπούλημα της Εταιρίας μας, πόσο ηθικό και δεοντολογικό είναι;
Πόσο ηθικά είναι άραγε όλα στον χώρο των business…"

 - πηγή: EfSyn