ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Αποκλειστική συνεργασία του σκιτσογράφου Λατούφ με το newscenter


Το newscenter ξεκίνησε συνεργασία με τον Κάρλος Λατούφ. Ο παγκοσμίου φήμης σκιτσογράφος, θα σχολιάζει μέσα από τις σελίδες του newscenter, κάθε εβδομάδα, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.., όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο.
Ο Carlos Henrique Latuff, είναι Βραζιλιάνος πολιτικός σκιτσογράφος, γεννημένος στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Το έργο του πραγματεύεται θέματα όπως οι αντιθέσεις του δυτικού πολιτισμού, ο αντικαπιταλισμός, οι πόλεμοι και οι στρατιωτικές επεμβάσεις των ΗΠΑ. Έχει καταφέρει μέσα από τα συγκλονιστικά σκίτσα του, να αποτυπώσει με τον πιο διαδραστικό τρόπο τον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού, τα γεγονότα στην Συρία αλλά και την υποκρισία των ΜΜΕ. Έχει συνεργαστεί με κορυφαία μέσα ενημέρωσης όπως η Le Monde Diplomatique, το αμερικανικό περιοδικό Μad, ενώ τα αιχμηρά σκίτσα του έχουν απασχολήσει το BBC, το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων και το σύνολο σχεδόν των ειδησεογραφικών πρακτορείων του πλανήτη.