ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Τα βρόντηξε ο Παπαδάκης - Σηκώθηκε και έφυγε από την εκπομπή του (ΒΙΝΤΕΟ)

«Υπάρχει στιγμή που δεν πρέπει να αποχωρούν οι βουλευτές αλλά πρέπει να αποχωρούν και οι δημοσιογράφοι. Αδυνατώ να συνεχίσω με αυτό το ύφος της συζήτησης» είπε και έφυγε από το.. πλατό ο Γιώργος Παπαδάκης! Ο παρουσιαστής σηκώθηκε και έφυγε από την... εκπομπή του όταν ο διάλογος ανάμεσα στον Κώστα Ζαχαριάδη και τον Μακάριο Λαζαρίδη βγήκε εκτός ελέγχου.
Ο συνεργάτης του, ο Γιώργος Γρηγοριάδης έδωσε πάσα στο επόμενο θέμα. Προηγουμένως ο Παπαδάκης είχε πει: «Δεν γίνεται έτσι κύριοι. Εγώ αποχωρώ. Γιώργο μου, ανέλαβε σε παρακαλώ. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους τηλεθεατές αδυνατώ. Ίσως τα 42 χρόνια τηλεοπτικής εμπειρίας μου να μη με βοηθάνε να διευθύνω τη συζήτηση. Κάποιες φορές πρέπει να αποχωρούν και οι δημοσιογράφοι, όχι μόνο οι πολιτικοί. Θα ζητήσω συγγνώμη. Αδυνατώ να συνεχίσω με αυτό το πνεύμα και το ύφος της συζήτησης».
Οταν ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε δήλωσε: «Ένιωσα ότι από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσα να παρακολουθήσω όχι να διευθύνω τη συζήτηση. Υπάρχουν κάποιοι από σας που λέτε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους βουλευτές. Εγώ νιώθω την ανάγκη ότι συγγνώμη θα έπρεπε να μας ζητήσουν όλοι γιατί δεν τηρούν την τηλεοπτική λογική μιας συζήτησης πιστεύοντας ότι ανεβάζοντας τους τόνους αυτό μας συμφέρει γιατί φέρνει τηλεθέαση. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία ούτε το έχω επιδιώξει. Ένιωσα φοβερά άσχημα να παρακολουθήσω αυτό το θέμα».