ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Πρόβλημα με τους δημοσιογράφους

Oι σύμβουλοι επικοινωνίας, τα γραφεία Τύπου των υπουργείων και το... μήνυμα

Σχεδόν τριάντα δημοσιογράφους απασχολεί το Μαξίμου, αριθμό ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού… Και την ίδια ώρα, τουλάχιστον τρεις δημοσιογράφοι είναι τοποθετημένοι σε κάθε υπουργείο ως.. σύμβουλοι επικοινωνίας στελεχώνοντας τα γραφεία Τύπου… Αναπόφευκτα λοιπόν αναρωτιέται κανείς πώς είναι δυνατόν το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο να διαπιστώνει ως πρόβλημα για τις διάφορες πτυχές του κυβερνητικού έργου την απουσία έντασης στην αποστολή των μηνυμάτων προς τους πολίτες; Μάλιστα λέγεται ότι ως χαρακτηριστικό παράδειγμα αναφέρθηκε η πρωτοβουλία του υπουργείου Εργασίας για την προσωπική βοηθό των ατόμων με ειδικές ανάγκες και η “Νταντά της γειτονιάς”. Πρωτοβουλίες δηλαδή που πέρασαν απαρατήρητες από την κοινωνία.
Προφανώς η διαπίστωση είναι σωστή… Το ερώτημα όμως αν με τόσους δημοσιογράφους δεν μπορείς να περάσεις το μήνυμα, τότε υπάρχει πρόβλημα και με τους δημοσιογράφους και με το μήνυμα!
- από το enimerosi24