ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Kούρσα για τρία κανάλια - Tο τελευταίο κρυφό χαρτί της σαιζόν


Απλά είναι τα πράγματα παιδιά, μην τα παιδεύουμε πολύ. Το πρώτο μισό της φετινής τηλεοπτικής σαιζόν είναι μια κούρσα για τρία κανάλια. Τον Antenna, τον Alpha και το Mega. Ή μάλλον να το.. πω αλλιώς για να καταλαβαινόμαστε και καλύτερα. Το πρώτο μισό της φετινής τηλεοπτικής σαιζόν είναι μια κούρσα για τρία σήριαλ:
Τις Άγριες Μέλισσες, τον Σασμό και τη Γη της Ελιάς.
Τις πρώτες τις περιμέναμε ότι θα σκίσουν και σκίζουν, όσο κι αν καμιά φορά κλυδωνίζονται οι θεαματικότητες τους λόγω πολιτικού περιεχομένου. Τα άλλα δύο, ωστόσο, έχουν επιδείξει αξιοθαύμαστη αντοχή απέναντι στον κυκλώνα του Antenna και ενίοτε τον προσπερνάνε κιόλας.
Και κάπως έτσι στο prime time προκύπτει τριχασμός, πράγμα το οποίο είμαι σίγουρος ότι προκαλεί και τους σχετικούς πονοκεφάλους τόσο στους διαφημιζόμενους όσο και στους διαφημιστές. Δεν πειράζει, δικό τους είναι το πρόβλημα, για τον τηλεθεατή και την τηλεθεάτρια καλό είναι που έχουν να διαλέξουν από τις τρεις τουλάχιστον αξιοπρεπείς προσπάθειες.
Οπότε τακτοποιήθηκαν τα τρία κορυφαία κανάλια και απλώς περιμένουν να δουν που θα κάτσει η μπίλια με τους Αρβύλες το τελευταίο κρυφό χαρτί της τρέχουσας σαιζόν. Το έγραψα και προχτές, είναι δύναμη οι Θεσσαλονικείς και μπορεί να παγιώσουν έναν δίαυλο στην πρωτιά. Είναι και πονοκέφαλος όμως, μιας και αν συνεχίσουν την κυβερνητική σάτιρα θα πρέπει να σπάει τα νεύρα της η ιδιοκτησία του καναλιού που θα τους φιλοξενήσει. Βλέπε διαμαρτυρίες εκ μέρους υπουργών, βουλευτών, στελεχών και πάει λέγοντας…
Όσο για τα υπόλοιπα κανάλια, το Star συνεχίζει την ανέφελη πορεία του με ολίγες εποχικές αναταράξεις, το Open θυμίζει γάτο που ρονρονίζει μπροστά στο τζάκι και ο ΣΚΑΪ πραγματικά μοιάζει παγωμένος καθώς το ριαλιτζίδικο prime time του δεν τραβάει ούτε με βίντσι. Και έτσι θα πάει ως τις γιορτές, εκτός πια κι αν αρχίζουν να ξαντεριάζονται στο Big Brother σε ζωντανή μετάδοση!

Χρήστος Ξανθάκης / medioΠΙΛΑΦΟ (newpsot)