ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Νέα ανακοίνωση Καρούτζου, Σταθάτου και Δαυλού για τον ΕΔΟΕΑΠ


Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση σχετικά με τον ΕΔΟΕΑΠ που υπογράφουν οι Νίκος Καρούτζος (Μέλος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ πρώην Πρόεδρος και ΓΓ ΔΣ), Άντζυ Σταθάτου (Μέλος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ και..πρώην ΓΓ ΔΣ),  Κωνσταντίνος Δαυλός (Μέλος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ και πρώην Πρόεδρος ΤΥΠ). Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Επιμένουν στο ξεπούλημα και τη διάλυση του ΕΔΟΕΑΠ-Δεν θα τους το επιτρέψουμε
Για μια ακόμα φορά ο Πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ στη σημερινή συνεδρίαση έφερε προς ψήφιση τον κανονισμό υγείας του Οργανισμού εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις των εργοδοτών. Δεν απέσυρε παρά τις αντιδράσεις μας τις διατάξεις που επιτρέπουν να ασφαλίζονται οι εργαζόμενοι στις εταιρείες παραγωγής ούτε τις διατάξεις που νομιμοποιούν την εκ περιτροπής και ανασφάλιστη εργασία στα ΜΜΕ.
Με τον τρόπο αυτό κι ενώ γνωρίζει ότι θα αποχωρήσουμε παρακωλύει τη λειτουργία του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ. Και δεν προβληματίζεται από το γεγονός ότι και από το σημερινό ΔΣ αποχωρήσαμε επίσης ο Νίκος Καρούτζος, η Άντζυ Σταθάτου, ο Κωνσταντίνος Δαυλός Κώστας Ντελέζος και ο Μάρκος Γκανάς με αποτέλεσμα λόγω έλλειψης απαρτίας να μην είναι δυνατή η ψήφιση του καταστροφικού κανονισμού για τον ΕΔΟΕΑΠ.
Δεν προβληματίζεται επίσης από το γεγονός ότι πρώτος αποχώρησε από τη συνεδρίαση ο Πρόεδρος του ΤΥΠ Μάρκος Γκανάς ο οποίος στήριξε την πλειοψηφία του ΔΣ από τις προηγούμενες εκλογές έως και πρόσφατα καθώς αρνείται να συνηγορήσει στην καταστροφή του ΕΔΟΕΑΠ.
Σημειώνεται ότι ο ΕΔΟΕΑΠ θα προχωρήσει σε εκλογική διαδικασία και ο Πρόεδρος αλλά και οι συμπορευόμενοι με αυτόν επιμένουν να εξοφλήσουν γραμμάτια προς τους εργοδότες πριν την ετυμηγορία των ασφαλισμένων. Δηλώνουμε ότι δεν θα τους αφήσουμε να καταστρέψουν τον ΕΔΟΕΑΠ όσο κι αν πιστεύουν ότι με την ψήφο του εκπροσώπου των τηλεοπτικών σταθμών μπορούν να οδηγήσουν τον Οργανισμό σε καταστροφή με στόχο να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη.
Νίκος Καρούτζος
Μέλος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ πρώην Πρόεδρος και ΓΓ ΔΣ
Άντζυ Σταθάτου
Μέλος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ και πρώην ΓΓ ΔΣ
Κωνσταντίνος Δαυλός
Μέλος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ και πρώην Πρόεδρος ΤΥΠ
"