ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Κάτι σαν απειλή από τον ΣΚΑΪ...


Άνθρωποι από το περιβάλλον του Σκάι διαψεύδουν στο Ποντίκι τις πληροφορίες/φήμες ότι θα διακοπεί πρόωρα το Big Brother. Την είδηση είχαμε διαβάσει σε σάιτ ενός θεωρητικά και πρακτικά αντίπαλου.. μιντιακού οργανισμού: στο in.gr, το οποίο είχε κάνει αναπαραγωγή πληροφορίας τού αυτάδελφου Mega. Μάλιστα, το διαδικτυακό μέσον τής Alter Ego χαρακτήρισε αυτήν την εξέλιξη ως «βόμβα». Σιγά τον θόρυβο! «Τίτλοι τέλους για το Big Brother» έγραψε και πολλοί, φανταζόμαστε, θα είπαν για τους τίτλους τέλους «επιτέλους»! Λάθος… Γιατί «το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί εκεί κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων, όπως προβλέπεται στον αρχικό σχεδιασμό», λένε στο Ποντίκι (εδώ) οι άνθρωποι του καναλιού του Φαλήρου.
Κατ’ ουσίαν όμως δεν αναφέρουν τίποτα περισσότερο από το δημοσίευμα για «βόμβα»: «Δεδομένων των συνθηκών, υπάρχουν σκέψεις για συμπίεση των επεισοδίων, ώστε να δούμε ένα πιο σύντομο φινάλε, καθώς στις 15-17 Δεκεμβρίου πρόκειται να ξεκινήσει το Survivor» είχε γράψει το in.gr. Δηλαδή μπορεί να πάει η εκπομπή και έως λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, όπως βεβαιώνει ο Σκάι. Ο οποίος υποστηρίζει τα εκλεκτά προϊόντα του και μας λέει κάτι που ακούγεται σαν απειλή:
-ότι στο κανάλι έχουν ήδη αρχίσει συζητήσεις για το Big brother της επόμενης σεζόν.
-ότι αμέσως μετά την σπουδαία εκπομπή του Μεγάλου Αδερφού θα ακολουθήσει το σπουδαιότερο Survivor.
Από ποιότητα σε ποιότητα...
- από το Harddog