ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Tι φταίει και φεύγουν από το Open;


Bρήκε την Κατερίνα Καινούργιου στο Epsilon TV, την κράτησε μετά τη μετονομασία τού καναλιού, της έδωσε εκπομπή, τη στήριξε με ανακοίνωση όταν της συμπεριφέρθηκε άσχημα στον «αέρα» ο.. Αλέξης Κούγιας, έδωσε ώθηση στην καριέρα της, αλλά η Καινούργιου έκανε το άλμα και πήγε στον Alpha.
Συνεργάστηκε με τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος, ουσιαστικά, εκεί συστήθηκε ευρέως ως τηλεοπτικός παραγωγός και για πρώτη φορά ως παρουσιαστής σόου, του Just the 2 of Us, αλλά ο Κοκλώνης τα μάζεψε και πήγε στον Alpha.
Τράβηξε τον Αντώνη Κανάκη (και την παρέα του) από τον you tube, όπου είχε αυτοεξοριστεί, και τον ξανάβαλε στην τηλεόραση με το Ράδιο Αρβύλα (καθημερινό) και το Βινύλιο, αλλά ο Κανάκης την «έκανε» για τον Αντένα με τον οποίο τα είχε σπάσει, όπως περίπου με όλο το τηλεοπτικό σύμπαν.
Τελικά, τι τρέχει εκεί, στο Open, και όλους τους φτιάχνει και όλοι του φεύγουν; Φταίει αυτός; Φταίνε οι «αχάριστοι», αν είναι τέτοιοι; Φταίει που δεν κατάφερε ακόμα να μεγαλώσει;
- από το Harddog