ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Χούντα και Αγριες Μέλισσες: Πόλεμος στα κανάλια για τα νούμερα


Μία πάνε, μία δεν πάνε στην τρέχουσα σαιζόν οι Άγριες Μέλισσες. Μία αγγίζουν την κορυφή της θεαματικότητας, όπως στις περασμένες σαιζόν και μία έρχονται δεύτερες ή και τρίτες ακόμη.. βλέποντας την πλάτη του Σασμού ή της Γης της Ελιάς. Και όσο να ‘ναι, πλάθουν σενάρια κάποιοι ευφάνταστοι εγκέφαλοι. Ότι δεν φταίει, δηλαδή, που άργησε να σκάσει μύτη το σήριαλ του Antenna αλλά υπεύθυνες για τις ενίοτε χαμηλές πτήσεις του είναι οι συχνές και διόλου κολακευτικές αναφορές του στην Χούντα. Που (υποτίθεται ότι) ξενίζουν αρκετούς τηλεθεατές, γιατί την περίοδο την συγκεκριμένη θέλει ο κόσμος να την ξεχάσει.
Ως και ότι σκέφτονται οι δημιουργοί της σειράς να περιορίσουν το «χουντικό» περιεχόμενο, γράφτηκε, μπας και κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη του κοινού. Και οι δημιουργοί, η Μελίνα Τσαμπάνη κι ο Πέτρος Καλκόβαλης απάντησαν χθες ευθαρσώς μέσω Facebook:
«Δε συνηθίζουμε να διαψεύδουμε οτιδήποτε γράφεται για τη σειρά, εκτός αν υπάρχει λόγος. Και τώρα υπάρχει. Γιατί το παρακάτω απόσπασμα από πρόσφατο δημοσίευμα, μας καταλογίζει κάτι (σ.σ.: ότι περιορίζουν τις ιστορικές αναφορές) στο οποίο είμαστε τελείως αντίθετοι ως δημιουργοί.
Όχι, δεν αλλάζει τίποτα στην πλοκή και στην ιστορία όπως την έχουμε σχεδιάσει για την τρίτη σεζόν. Τα σενάρια είναι γραμμένα για τους επόμενους τρεις μήνες, γυρίζονται κανονικά και ουδέποτε θα ακυρώναμε τον σχεδιασμό που κάνουμε μήνες τώρα με όρους τηλεθέασης.
Σεβόμαστε τους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν και την ιστορία που υπηρετούμε χωρίς συμβιβασμούς τα τελευταία δύο χρόνια».

Αναμενόμενα, πάντως, τα ανωτέρω, μιας και μιλάμε για κανονικό πόλεμο τόσο στο prime time όσο και στην συνολική τηλεθέαση. Μια κατάσταση που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη και δεν θα ξεκαθαρίσει ως την ώρα τουλάχιστον που θα πάρουν μπρος οι Αρβύλες. Άσε που μπορεί να βγάλει κάναν λαγό απ’ το καπέλο ο Ατζούν και να ψάχνονται όλοι υπόλοιποι. Προσωπικώς αμφιβάλλω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις με τον δαιμόνιο Τούρκο παραγωγό…