ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Ποιοι στελεχώνουν το κυριακάτικο φύλλο της Εστίας


Στις 24 Οκτωβρίου βγαίνει στα περίπτερα το κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας «Εστία». Η έκδοση της «Εστίας της Κυριακής» θα έχει σαράντα σελίδες σε μεγάλο σχήμα, που σχεδίασε ο άλλοτε.. συνεργάτης του Χρήστου Λαμπράκη και του Παύλου Μπακογιάννη, Κώστας Γεωργίου.
Την υψηλή εποπτεία της έκδοσης θα έχει ο Ελευθέριος Σκιαδάς ενώ διευθυντής της εφημερίδας θα είναι ο Μανώλης Κοττάκης , με άμεσους συνεργάτες του τον Διαμαντή Σεϊτανίδη (διευθυντής συντάξεως), τη Ζέζα Ζήκου (σύμβουλος εκδόσεως), τον Μάκη Δεληπέτρο και τον Δημήτρη Θωμά (αρχισυντάκτες) και ένα επιτελείο συνεργατών, μεταξύ των οποίων οι έμπειροι Μύρνα Νικολαΐδου, Χαρίκλεια Δημακοπούλου, Δημήτρης Καπράνος, Γιώργος Κουρής, Κώστας Καββαθάς, Ιωάννα Κλεφτόγιαννη, Γιώργος Αποστολίδης, Στέλλα Θεοδώρου, Κατερίνα Τζαβάρα κ.ά.
Η «Εστία της Κυριακής» θα δίδει μεγάλη βαρύτητα στον πολιτισμό και στην Ιστορία. Θα κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με ένα ειδικό ένθετο με επιλογές από τη μακραίωνη πορεία της στον Τύπο, που θα επιμελούνται ο Ελευθέριος Σκιαδάς και οι συνεργάτες του, και θα συνοδεύεται από ανατυπώσεις παλαιότερων φύλλων.
Θα αναδεικνύει μέσα από τις σελίδες της τέχνης την οικουμενικότητα του ελληνικού πολιτισμού. Με τη συμβολή και του Βύρωνος Πολύδωρα. Θα αποκαλύπτει μέσα από τις σελίδες της οικονομίας τις ισχυρές διεργασίες που συντελούνται στο εσωτερικό μιας χώρας που οδεύει προς τη μετάβαση σε νέα σχήματα και στην επανεκκίνηση.
Κάθε μήνα θα κυκλοφορεί με την ειδική πολυτελή έκδοση «Εστιάζω», που διευθύνει η συνεργάτιδα Εμιλυ Παπαπαναγιώτου

ΥΓ Την ιδέα για την κυκλοφορίας της κυριακάτικης Εστίας είχε ο εκδότης του oμίλου "Εστία Επενδυτική" Ιωάννης Φιλιππάκης.