ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Με τους… καραμανλικούς ο Γιώργος


Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ΓΑΠ μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του είχε κάτι πολύ οξύμωρο. Ο Παπανδρέου πήγε χθες το πρωί στις εργασίες του Συμβουλίου της Ευρώπης και.. έκατσε δίπλα δίπλα με δύο βέρους καραμανλικούς, τον Ρουσόπουλο και τον Στυλιανίδη. Φαντάζομαι πως, επειδή γνωρίζονται καλά, θα μοιράστηκε μαζί τους και τις πρώτες εντυπώσεις ως υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.
***   
Επίδειξη δύναμης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε χθες ρελάνς, καταθέτοντας 20.000 υπογραφές εν συνόλω και 110 υπογραφές από την ΚΠΕ, την ώρα που ο ΓΑΠ κατέθεσε 82. Αναμφίβολα πρόκειται για μια επίδειξη δύναμης του 42χρονου Κρητικού, επιβεβαιώνοντας όσους έλεγαν πως στον κομματικό μηχανισμό έχει μεγάλη δύναμη.
***
Αργολιδεύς
Υπογραφές κατέθεσε και ο Παύλος Χρηστίδης, 7.000 τον αριθμό. Ο πρώην εκπρόσωπος φαίνεται πως είχε δουλέψει καλά την εξαετία που πέρασε, καθώς οι υπογραφές του έχουν το εξής χαρακτηριστικό: προέρχονται από όλη την επικράτεια, από τον Εβρο έως την Κρήτη και από την Κέρκυρα έως το Καστελλόριζο. Τη μερίδα του λέοντος βεβαίως έχει η γενέτειρά του, η Αργολίδα, που του έδωσε πάνω από 1.500.

Θεωρείο / Καθημερινή